Sikkerhet og risikostyring

BDO bistår innen sikkerhet og risikostyring

Risikostyring handler om hvordan virksomheter posisjonerer seg og håndterer usikkerhet. BDO har lang erfaring med å hjelpe virksomheter med dette.

Les mer om hvordan vi kan bidra under.

USB-pinne i data

IT-risiko

IT spiller en stadig viktigere rolle for bedrifter. Riktig bruk av teknologi kan hjelpe til med å optimalisere ressurser, redusere kostnader og forbedre samhandling. Vi hjelper alle typer virksomheter med å sørge for at IT-systemene bidrar til økt kvalitet og effektivitet i hverdagen.
Les merchevron_right
Personer i møte

Informasjonssikkerhet

Alle virksomheter har informasjonsverdier de er avhengig av for å nå sine mål, inngi tillit, og opprettholde sin leveranseevne. For å lykkes er det viktig å beskytte konfidensialiteten, integriteten og tilgjengeligheten til disse informasjonsverdiene.
Les merchevron_right
Personer i møte

IT-revisjon

IT-revisjon er et stort fagområde som kan omfatte både revisjoner med et operasjonelt fokus og et finansielt fokus. Les mer om hvordan vi kan bistå her.
Les merchevron_right
Personer i møte

Sikkerhet og beredskap

Terror, sabotasje, spionasje og andre typer kriminelle handlinger kan ramme din virksomhet eller dine ansatte. Vi kan bistå med å redusere risikoen for at denne typen hendelser inntreffer, og vi har kompetanse på håndtering både under og etter slike kriser.
Les merchevron_right
Skjerm med tall og bokstaver

Internrevisjon

Uavhengig, objektiv bekreftelses- og rådgivningsfunksjon som bistår styret i dets påseansvar, med hensikt å foreslå løsninger som forbedre organisasjonens styring og utvikling. Som kunde av BDO får du rådgivere og tverrfaglige team som bidrar til en fremtidsrettet internrevisjon, med fokus på det som virkelig betyr noe for din virksomhet.
Les merchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.