Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Managed Detection and Response (MDR)

    Beskytt dine verdier døgnet rundt

Oppdag dataangrep og responder før det er for sent

Som en del av digitaliseringen eksponerer vi stadig flere av våre data og IT-systemer på internett. Samtidig er dagens digitale trusler avanserte, tilpasningsdyktige og som regel vanskelige å oppdage i tide.

BDO Cybersecurity sin MDR-tjeneste består av et operativt IT-sikkerhetsteam som monitorerer IT-infrastrukturen til våre kunder døgnet rundt, og sørger for at eventuelle dataangrep oppdages før viktige verdier går tapt. 
 

Med vår MDR-tjeneste får din virksomhet:

  • Kontinuerlig identifisering av uønsket aktivitet i deres IT-systemer
  • Effektiv håndtering av eventuelle angrep og sikkerhetshendelser
  • Økt forståelse for hvilke cybertrusler dere står overfor
  • Tilgang til markedets ledende miljø innen IT-sikkerhet

  

24/7 beredskap og hendelseshåndtering 

BDO Cybersecurity sitt operasjonssenter (SOC) består av erfarne sikkerhetsanalytikere, avansert moderne teknologi, og velutviklede rutiner og instrukser. Operasjonssenteret sørger for økt sikkerhet gjennom kontinuerlig overvåking og analyse av kilder som nettverk, endepunkter, skytjenester og andre viktige IT-systemer som kan være sårbare for ondsinnet aktivitet.

Basert på den mistenkelige aktiviteten vi avdekker og analyserer, vil våre kunder motta relevante sikkerhetsvarsler. Sikker chat-tjeneste og telefonlinje gir døgnkontinuerlig tilgang til sikkerhetsanalytikerne i vårt SOC, som også vil kunne bistå med hendelseshåndtering dersom et angrep først inntreffer. Denne beredskapen gjør det mulig å raskt forhindre, eller betydelig redusere, skadeomfanget av eventuelle dataangrep.

 

En sikkerhetsløsning skreddersydd din virksomhet

MDR-tjenesten vil alltid skreddersys og skaleres etter våre kunders unike behov, IT-infrastruktur og kritiske verdier.

Vårt operasjonssenter (SOC) har tekniske løsninger for sikkerhetsovervåking, analyse og beredskap innen bl.a.:

  • E-post- og skysikkerhet – Microsoft 365, Azure Active Directory og Azure
  • Endepunktsikkerhet – Carbon Black Cloud Endpoint
  • Nettverkssikkerhet – Cisco Umbrella Insights og Suricata IDS


Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer hvordan vi kan hjelpe din virksomhet? Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under og du vil høre fra oss snart.

Enter security code:
 Security code