• HR og personal

Vi hjelper deg med bedriftens viktigste ressurs

HR er et stort fagfelt, som i det store perspektivet handler om å tiltrekke, utvikle og beholde kompetanse i bedriften. Arbeidet som gjøres på HR skal også bidra til at bedriften, gjennom menneskene som jobber der, skal nå sine mål.

Men hva betyr det egentlig i hverdagen? Hvilke aktiviteter må HR gjøre for å oppnå dette?  Næringslivet har høy endringstakt, og konkurransen om kompetent arbeidskraft blir bare større. Konsekvensen av dette er at det blir større behov for HR-kompetanse.

For å kunne være effektiv, og for å imøtekomme ansattes forventninger, er også behovet for digitalisering av HR-funksjonen økende. I BDO har vi ansatte med høy fagkompetanse innen HR som er klare for å hjelpe deg, enten det er behov for operativ, strategisk, digital eller arbeidsrettslig kompetanse.

HR for Hire

Få HR-kompetanse raskt med skreddersydde løsningerLes mer

HR-system og verktøy

Med rett personalsystem blir personadministrasjonen enklere, slik at du kan bruke mer tid på kjernevirksomheten dinLes mer

HR-partner


Behovet for bistand på HR-området varierer fra bedrift til bedrift. Med økende krav og forventninger til arbeidsgivere, har HR blitt et område som mange bedrifter må fokusere mer på, men kapasiteten strekker ikke til. I BDO har vi mange rådgivere innen HR-tjenester som kan hjelpe deg, uansett behov. Les mer

HR-transformasjon

Vi hjelper deg å gjøre din HR-organisasjon effektiv, verdiskapende og fremtidsrettetLes mer

HR-undersøkelser

Få skreddersydde medarbeiderundersøkelser for å sikre utvikling og tilfredshet hos dine ansatteLes mer

Operativ støtte

Mange ledere opplever at HR har blitt et område som må prioriteres , men kapasiteten strekker ikke til i en hektisk hverdag. Trenger du hjelp til de løpende HR-oppgavene, eller til et konkret prosjekt?  

Da kan vårt HR-team bistå deg! BDO har også flere advokater som er spesialisert innen arbeidsrett. 

 

Strategisk støtte 

Nye markedsforhold, nye utfordringer og muligheter krever nye strategier for å sikre og skape verdier. Vi kan bidra med støtte til hvordan de menneskelige ressursene bør forvaltes i en endringsprosess, eller for bistand med organisasjonsutvikling. 

 

Digitalisering av HR-funksjonen 

HR-teknologien skjer i et raskt tempo og dette gir oss muligheter og utfordringer som er krevende. Det blir derfor helt nødvendig å følge digitaliseringssporet. Noen viktige spørsmål en leder må stille seg selv er: Hvilke systemer bør bedriften investere i, og hvordan skal bedriften lykkes med implementeringen?  

Er du nysgjerrig på hvilke digitale verktøy som kan skape en effektiv HR-funksjon i din bedrift? Vi har utarbeidet en egen behovsanalyse for å se hvor din HR-avdeling kan transformeres digitalt, ta undersøkelsen her.

Som kunde av BDO er du sikret høy profesjonalitet i HR-funksjonen, tilgang til ledende kompetanse og beste praksis.  

 

Ta kontakt

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code