Private Equity

En stor bidragsyter i norsk næringsliv

BDO kobler investor og virksomhet

Private Equity (PE) spiller en stadig større rolle i finansieringen av norsk næringsliv. I 2019 investerte norske og utenlandske PE-aktører til sammen nesten 33 milliarder kroner i Norge – det høyeste tallet noensinne.

Faktorer som god infrastruktur, forutsigbare myndigheter, økonomisk stabilitet og høy grad av teknologisk utvikling og innovasjon, gjør Norge og Norden attraktivt for Private Equity. Samtidig ser vi at PE-aktørene trenger hjelp til å orientere seg og navigere i markedet. Oppkjøpskandidater på sin side trenger bistand til å vurdere hvorvidt PE er et fornuftig alternativ, og hvordan de skal finne investorer som passer dem.

For PE-aktørene handler det om å identifisere investeringsobjekter med potensiale og ambisjon om vekst og utvikling. For bedriftene handler det om å finne en kjøper eller partner som har økonomisk og profesjonell løfteevne til å ta virksomheten videre. 

Gjennom våre 70 kontorer er BDO rådgiver og revisor for over 40 000 virksomheter over hele landet. Samtidig har vi solid kunnskap om, og et bredt nettverk innenfor, norsk og internasjonal Private Equity. Dette bruker vi til å finne de gode koblingene mellom investor og virksomhet, og dermed skape både verdi og trygghet for begge parter.

For deg som jobber med Private Equity finner du mer informasjon her og for deg som vurderer å selge til Private Equity ser du hvordan vi kan hjelpe deg her.

Har du spørsmål eller trenger du bistand? Ta kontakt med en av våre rådgivere i dag.

Hvem er vi?

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.