Digitalisering

Digitale løsninger for å sikre utvikling og vekst

BDO bistår deg i digitaliseringsprosessen

Havbruksnæringen er i hurtig vekst og det stilles sterkere krav til effektive og innovative arbeidsmetoder for at bedrifter skal kunne henge med i utviklingen. Digitalisering styrker aktørenes gjennomføringsevne og setter næringen i stand til å nå myndighetenes krav og forventinger om vekst i bransjen. 

Digitale løsninger for å styrke utvikling og vekst

Vi ser at bransjen er moden for digitale løsninger, og digitale verktøy kan styrke både effektivitet og samhandling. Med verktøy tenker vi på alt fra datafangst, analyser for bedre beslutningsgrunnlag for oppkjøp, innkjøp, prosjekt og fakturering, og automatisering av manuelle prosesser. 
BDO har innsikt i hva som skjer i næringen samtidig som vi har den digitale kompetansen. Vi ønsker å være en god sparringspartner på vei til en digital fremtid, både for dere som velger å sette ut alt det administrative og for dere som ønsker å ha dette i egen organisasjon. 

Sammen med våre medarbeidere på BDO Digital kan vi tilby kombinasjon av skreddersøm og hyllevare for å gi deg de beste løsningene. 

Business Analytics:

  • Datavarehus
  • Rapportering
  • Integrasjoner
  • Produkt for virksomhetsstyring

Robotics:

  • Automatisering av manuelle prosesser
  • Robotassistent = «ansatt» som kan jobbe 24/7

Kontaktperson:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.