Sjømatnæringen

Norges viktigste distriktsnæring

BDO er der sjømatnæringen er - fra nord til sør

BDO er en av de ledende samarbeidspartnerne innen sjømatnæringen. Med nærmere 60 kontorer rundt omkring i landet, er vi til stede der sjømatnæringen er – fra Båtsfjord i nord til Flekkefjord i sør.

Norges viktigste distriktsnæring

Sjømatnæringen er Norges viktigste distriktsnæring og en av våre aller viktigste eksportnæringer, med en eksportverdi på over 100 milliarder kroner. Samlet skaper næringen en sysselsettingseffekt på over 90 000 og gir en verdiskaping på over 125 milliarder kroner – i hovedsak langs kysten fra Agder til Troms og Finnmark. 

Tett på bransjen – nasjonalt og internasjonalt

Den nasjonale betydning av sjømatnæringen er i sterk vekst, og ikke minst ser vi at fiskeri og havbruk har en svært viktig rolle utover fisken som produseres. I mange kystsamfunn er sjømatbedrifter viktige hjørnesteinsbedrifter. For å kunne støtte våre sjømatkunder best mulig har BDO etablert et nasjonalt bransjenettverk for våre revisorer og rådgivere. Sammen utvikler vi kunnskap som er relevant for nettopp deg som kunde og som gjør at vi kan bistå deg på en best mulig måte. 

Som kunde i BDO skal du være trygg på at du får rådgivning basert på oppdatert informasjon, tilpasset din bedrift, ditt marked og dine utfordringer. 

I tillegg til et nasjonalt bransjenettverk, jobber vi tett med øvrige internasjonale BDO kontorer med spisskompetanse innenfor sjømatnæringen. Eksempelvis i Skottland, Island, Canada, Sør-Afrika, Chile, Australia og New Zealand. Vi kan dermed bistå deg både her i Norge og i utlandet, gjennom et av våre kontorer i 169 ulike land. 

Hva kan vi bistå med?

Finansiell kontrakt

Beslutnings- og investeringsstøtte

Vi bistår deg så du kan sikre at virksomheten din har et godt beslutningsgrunnlag for fremtiden

Les mer

Oppadgående graf

Optimal drift og lønnsomhet

Vi bidrar til lønnsom drift gjennom strategiske valg

Les merGruppe mennesker

Prosjektstyring

Vi hjelper deg å realisere din virksomhets prosjekter

Les mer

Digitale verktøy

Digitalisering

Vi hjelper deg med digitale løsninger som styrker din utvikling og vekst

Les merJordklode

Bærekraftig utvikling

Vi hjelper deg å ta bærekraftige valg for framtidig vekst og videre utvikling

Les merForstørrelsesglass

Utredning og analyse

Vi bistår deg i å sikre innsikt

Les mer

Hva sier kundene?

Teamet i BDO har tilført oss viktig kunnskap og kommet med mange innspill på hva som skulle være med i rapporten, og vi mener den skiller seg ut og har egenart. Vi har også hatt en dyktig prosjektleder i Cecilie Kristensen som vet hvem hun skal trekke inn i arbeidet.


Hender i fiskegarn

Hvem er vi?

For å sikre økt kundeverdi av våre leveranser har BDO etablert et bransjeteam med spesialister, som alle har industrierfaring fra sjømatnæringen. Sjømat-teamet jobber med kunder eksternt, men løfter også øvrige tjenester fra BDO til sjømatnæringen med kunnskap og erfaring. Disse ressursene vil du møte både i egne direkte kundeleveranser fra BDO og i sammen med eksempelvis revisjon, regnskap eller advokat.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.