BDO i Årdal

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Årdal!

BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store konsern i både offentlig og privat sektor. De erfarne revisorene våre i Årdal setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse eller kompleksitet. Med tverrfaglige ressurser utfører vi en effektiv og målrettet revisjon og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her. 

Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. BDO i Årdal har god kjennskap til det lokale næringslivet og jobber tett med ulike virksomheter i hele Sogn. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser.

BDO i Årdal samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. To personer i møte

Møt vår kontorleder i Årdal

Harald Husabø er partner og kontorleder i Årdal. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Harald er siviløkonom, partner og ansvarlig for rådgivningstjenester i Sogn og Fjordane og leverer rådgivningsprosjekter over hele landet. I dag jobber han med offentlige organisasjoner, kommunale næringsselskap og bedrifter i SMB-segmentet med fokus på analyse, prosjekt-/prosessledelse, økonomi/virksomhetsstyring, organisasjonsutvikling og forretningsutvikling. 

Han har hatt ulike lederstillinger i industrien der han har jobbet både nasjonalt og internasjonalt. Før BDO har han jobbet mye med økonomistyring, omstillinger, forbedring og ledelse. Harald har også erfaring fra å jobbe med nærings-/forretningsutvikling gjennom industriinkubatorprogrammet til SIVA, der han var daglig leder i Hydro Aluminium/Fjord Invest sin inkubator i Årdal/Høyanger. Harald har her jobba tett opp mot både kommunale virkemiddelsapparat, Innovasjon Norge, SIVA og andre næringsutviklingsorganisasjoner. Han er en av Innovasjon Norges utvalgte og godkjente prosjekt- og prosessledere nasjonalt som blir brukt på ulike program som Innovasjon Norge bruker til utvikling av næringslivet.

Vi bistår deg med digitalisering i Årdal

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Årdal og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Årdal

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.