Revisjon

Erfarne revisorer som setter seg inn i virksomheten - uansett størrelse og kompleksitet.

Vi er der du er – med tyngden og kompetansen du trenger

BDO er en av de tre største på revisjon i Norge, med flere enn 60 kontorer over hele landet. At vi er tett på lokalt og samtidig et stort globalt nettverk gjør at vi kjenner markedet ditt og har all den kompetansen du trenger for å drive effektivt, lønnsomt og bærekraftig.

Vi setter oss godt inn i virksomheten for å sikre at dine behov blir ivaretatt. Og vi følger deg opp for å passe på at virksomheten rapporterer i samsvar med gjeldende regelverk og standarder, og at du er forberedt på de endringene som kommer.

Fordi vi er langt fremme digitalt, og har utviklet verktøy tilpasset både det norske og internasjonale markedet, jobber vi effektivt og leverer tjenester som utgjør en forskjell for deg som kunde.  

Med oss på laget kan du være trygg på at det du rapporterer er til å stole på. 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Tre ansatte i BDO foran en PC

Innovasjon og teknologi

I BDO er teknologi en naturlig del av revisjonen. Det synes i vår bruk av smarte digitale verktøy, samt vår forståelse av teknologi og utnyttelse av investeringen dere har gjort i digitale løsninger. Kombinasjonen av disse gjør oss i stand til å levere effektiv og verdiskapende revisjon med høy kvalitet.
LES MERchevron_right
Bente Hodne

Attestasjoner og uttalelser

Dersom du har behov for en uttalelse fra revisor som gjelder andre forhold enn offisielle regnskaper, tilbyr BDO ulike typer attestasjonstjenester. Mange velger oss for å få en uavhengig bekreftelse på bærekraftsrapportering eller for å bekrefte kvaliteten av systemer, prosesser og kontroller. Vi kan også hjelpe til med bekreftelser på prosjekter som mottar økonomisk støtte eller kapitalendringer og omorganiseringer.
LES MERchevron_right
To personer snakker sammen

Bærekraft og revisjon

Lovgivningen relatert til bærekraftsrapportering er i ferd med å bli vesentlig strengere. Implementeringen bærekraftsrapporteringsdirektivet CSRD som kom våren 2021 utvider kravet til bærekraftsrapportering for norsk og europeisk næringsliv.
LES MERchevron_right


Hva sier kundene?


Vår erfaring er at BDO er tilgjengelige og har fagpersoner med god og relevant kompetanse. De leverer høy kvalitet på tjenestene, og deres bransjeinnsikt og erfaring fra ideell sektor er av stor verdi for oss.

Per Inge Bjerknes


To personer som håndhilser

Med NRK inn i fremtiden

Les om vårt samarbeid med NRK og behovet for en revisor som ikke bare følger med i svingene, men som også evner å ligge foran.
LES HERchevron_right

Hvem er vi?

I BDO er vi over 1000 revisorer på 60 kontorer i Norge. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.