BDO i Drammen

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Drammen

BDO er et ledende revisjon- og rådgivningsselskap som satser på Drammensregionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

BDO har vært til stede i Drammen i mange år og har god kjennskap til næringslivet i regionen. Vi jobber mot alle typer bransjer, og har alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter som kunder. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Drammen har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 


Ansatt i Drammen

Møt en av våre ansatte i Drammen

Anders Nordahl er revisor og regionleder for BDO i Buskerud. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Anders har mange års erfaring med revisjon og Consulting, spesielt for små og mellomstore bedrifter og innenfor eiendom. Han har jobbet hele sin aktive yrkeskarriere i BDO fra han var ferdig utdannet i 2006 og har ledet regnskapssatsningen i Drammen siden 2019. I 2022 ble Anders regionleder for BDO i Drammen.

Anders er en ekte Konnerud-gutt med hjerte for Drammen, for det lokale næringslivet og ikke minst for idretten. På fritiden finner du Anders og familien på aktiviteter utendørs sommer så vel som vinter. Anders er en skikkelig Strømsgodset-patriot, men han kan fortelle at hjertet også banker litt for Rosenborg på grunn av hans bedre halvdel.

Vi bistår deg med digitalisering i Drammen

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Drammen og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Drammen

BDO i Drammen har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste løsningene. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Strømsgodset logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Drammen

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Drammensregionen. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor, og noen av dem vi støtter er Strømsgodset, Skisprinten og Vibeke Skofteruds minneløp.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.