• BDO i Drammen

  Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

BDO i Drammen

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsselskap som satser på Drammensregionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Drammen setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

I BDO Drammen har vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy innen ERP, HR, lønn og rapportering, herunder kompetanse i Visma, Tripletex og Xledger. Vi hjelper kundene våre å finne den beste digitale løsningen enten du har en enkel drift eller mer kompleks produksjon og logistikk, eller utfordrende prosjektstyring. Våre rådgivere hjelper deg med å integrere eksisterende systemer eller implementere nye systemer. Vi kan gjerne være din regnskapsavdeling enten du er en liten eller stor bedrift. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere

Rådgivning

BDO Drammen har kjøpt seg inn i Godt Sagt AS. Kundene våre vil nå kunne få støtte til å forbedre sin digitale strategi gjennom forbedrede kundereiser, web- og systemutvikling, via SEO og design, til økt synlighet gjennom innholdsproduksjon, live streaming og digital markedsføring. BDO og Godt Sagt ønsker ta grep for å hjelpe virksomheter i deres omstilling innen digitalisering og bærekraftig utvikling. Få mer informasjon hos Godt Sagt, eller les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også våre kunder ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger.  Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Drammen

BDO har vært til stede i Drammen i mange år og har god kjennskap til næringslivet i regionen. Vi jobber mot alle typer bransjer, og har alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter som kunder. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Drammen har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i BDO som; Oslo, Hønefoss og Kongsberg. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

Noen av våre kunder: 

 • Aass Bryggeri
 • POB
 • Drammen Havn
 • Vitari 
 • Waterguard

 


 

Møt en av våre partnere i Drammen

 

BDO Drammen har 50 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Kåre Rødssæteren er revisor, og partner på kontoret i Drammen. Her kan du bli litt bedre kjent med ham.

 

  Bilde av Kåre Rødssæteren, partner i Drammen

Kåre Rødssæteren har omfattende og mange års erfaring med revisjon og rådgivning for en rekke små og større selskaper i alle bransjer, spesielt investeringsselskap, handel, eiendom og bygg og anlegg. Han har også erfaring med børsnoterte selskaper og IFRS. Han har over 20 års erfaring som foreleser innen revisjon og regnskap både for Den Norske Revisorforening og andre større aktører. Kåre jobbet tidligere i KPMG, Den norske Revisorforening og Ernst & Young (EY) før han ble regionleder hos BDO Buskerud i 2018. 

Kåre er innflyttet drammenser, men like fullt en ekte Drammens-patriot, som brenner for det lokale næringslivet og Godset, og er opptatt av «Sammen for Drammen» og «Ekte kjærlighet»! På fritiden er det aktiviteter med familie og venner, og trives ekstra godt med ski bortover og nedover på vinteren, og fjellturer på sommer og høst.

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Drammen-kontoret her.
 

 BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Drammensregionen. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor, og her er noen av dem vi støtter:

 

 • Strømsgodset
 • Skisprinten
 • Vibeke Skofteruds minneløp
 • Kristine Stavås Skistad
 • Kongsberg Innovasjon (samarbeidspartner)

 


 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler på Bragenes Torg i sentrum av Drammen.  Her har vi samlet våre rådgivere og revisorer under samme tak. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. 

Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under, og du vil høre fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

 

Drammen
Bragernes Torg 2A
3017  Drammen
32 88 21 50
veibeskrivelse


Postadresse

 Bragenes Torg 2A
3017  Drammen
Norge
Kontakt oss