BDO i Fredrikstad

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Fredrikstad!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO har vært tilstede i Fredrikstad i mange år og har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Østfold har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og industri. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

Kontorleder i Fredrikstad

Møt vår kontorleder i Fredrikstad

Vidar Hermansen er for partner i revisjon og kontorleder i Fredrikstad. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Vidar har en master i revisjon fra Norges Handelshøyskole. Han har jobbet i BDO siden 2012, primært med revisjon av små og mellomstore bedrifter i Østfold. Han bistår gjerne kunder med årsregnskap og ligningspapirer. Trenger du råd innen skatt, fisjoner/fusjoner og omdannelser er Vidar mannen å gå til. 

Vidar er en aktiv kar som du kan treffe i skisporet om vinteren, i Fredrikstadmarka med joggesko på beina resten av året, og gjerne på FFK Stadion når det er hjemmekamp.

Vi bistår deg med digitalisering i Fredrikstad

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Fredrikstad og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
Les merchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Fredrikstad

BDO i Fredrikstad har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Logo FFK

BDO heier på lokalsamfunnet i Fredrikstad

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Fredrikstad. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. Noen av dem vi støtter er FFK, Fredrikstad Skiklubb og BDO-mila.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.