• BDO i Fredrikstad

    Revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat, rådgiver

BDO i Fredrikstad

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap i Fredrikstad

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Fredrikstad setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon i Fredrikstad

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder i Fredrikstad med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver i Fredrikstad

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO i Fredrikstad er vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester i Fredrikstad

Forretningsadvokat og skatteadvokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Fredrikstad

BDO har vært tilstede i Fredrikstad i mange år. BDO flyttet inni dagens lokaler i Wilberg Atrium etter sammenslåing av 2 selskaper i 2014. Da kunne vi tilby våre kunder både revisjons- og regnskapstjenester. I dag har vi i tillegg både rådgivere og advokater i eget hus. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Østfold har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og industri. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Østfold; Moss, Sarpsborg,og Halden. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Møt en av våre partnere i Fredrikstad

 

BDO i Fredrikstad har 27 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Vidar Hermansen er for partner revisjon og avdelingsleder i Fredrikstad.

Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av Vidar Hermansen, partner i Fredrikstad

Vidar har en master i revisjon fra Norges Handelshøyskole. Han har jobbet i BDO siden 2012, primært med revisjon av små og mellomstore bedrifter i Østfold. Han bistår gjerne kunder med årsregnskap og ligningspapirer. Trenger du råd innen skatt, fisjoner/fusjoner og omdannelser er Vidar mannen å gå til. 

Vidar er en aktiv kar som du kan treffe i skisporet om vinteren, I Fredrikstadmarka med joggesko på beina resten av året, og gjerne på FFK Stadion når det er hjemmekamp. 

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Fredrikstad-kontoret her.BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Fredrikstad.

Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. Her er noen av dem vi støtter:

  • FFK
  • Fredrikstad Skiklubb
  • BDO-mila

 


 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Wilberg Atrium i Fredrikstad sentrum. 

Vi har samlet våre rådgivere, advokater, regnskapsførere og revisorer under samme for å kunne gi kundene våre den best mulige opplevelsen. 

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. Hvis du kommer med kollektiv stopper bussen rett utenfor våre lokaler. 

Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Fredrikstad
Wilbergjordet 2
1605  Fredrikstad
69 30 15 15
veibeskrivelse


Postadresse

 812
1609  Fredrikstad
Norge
Kontakt oss