• BDO på Gjøvik

    Revisor, regnskapsfører, skatteadvokat og rådgiver

BDO på Gjøvik

BDO på Gjøvik er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma både i Norge og i Innlandet. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

 

 

Hva trenger du hjelp til?

 

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer på Gjøvik setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. På kontoret i Gjøvik har vi mange dyktige regnskapsførere med sterk fagkompetanse. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. BDO på Gjøvik hjelper deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til forretningsutvikling og compliance. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Gjøvik-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Ditt lokale kontor på Gjøvik

BDO har vært til stede på Gjøvik i mange år og har god kjennskap til næringslivet i Innlandet. Vi jobber mot alle typer bransjer og har alt fra små og mellomstore bedrifter til de regionens største. Vi kan bistå din virksomhet innen de fleste bransjer uavhengig av om du trenger regnskapsfører, revisor, rådgiver eller advokat. På Gjøvik-kontoret har vi særlig spisskompetanse innen selskapsrett, skatterett og omorganiseringer. Vi har også mye kompetanse og erfaring innen bransjene handel, eiendom, industri og almenninger. 
 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Innlandet som Hamar, Brumunddal og Lillehammer. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

 

Møt vår kontorleder

BDO på Gjøvik har 34 dedikerte og dyktige ansatte som hver dag jobber for å levere den beste kundeopplevelsen.

Olav Velure er statsautorisert revisor, partner i BDO og kontorleder på Gjøvik-kontoret. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

  Bilde av Olav Velure, leder på Gjøvik-kontoret

Olav er ansvarlig for revisjonen av flere av de største kundene til BDO i Innlandet, og han har lang og betydelig erfaring fra revisjon og rådgivning av ulike virksomheter. Bransjer Olav har jobbet mye med er sport, avfallshåndtering, rehabilitering, bil, industri, eiendom og allmenninger. De siste årene har Olav arbeidet mye med rådgivning i forbindelse med omorganiseringer, herunder fisjon og fusjon, og generasjonsskifter. 

Du finner en oversikt over noen av våre andre ansatte ved Gjøvik-kontoret her.

 


 

 

Les om noen av våre kunder:

 

Bilde av ølkraner som illustrasjon til kundecase fra Gjøvik

 

 

Krise kan skape muligheter

Korona-krisa påvirket de fleste virksomheter i Norge, men det kan også lede til muligheter om man tenker nytt. Både restauranten Heim og interiørbutikken Hvit Tråd på Hamar og Gjøvik grep mulighetene. I Gjøvik og Ringsaker samarbeidet kommunen og taxi-selskapet. Her kan du lese hvordan alle disse lyktes.

 

 


 

 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Gjøvik. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Innlandet:

 

Gjøvik Håndballklubb Østre Toten Skilag Biri IL
Gjøvik Skiklubb Lena IF Kolbu KK
Vind IL                                                                        
 

 

Kontakt oss

 

Vi holder til i hyggelige og nyoppusede lokaler sentralt i Gjøvik, i Tordenskjoldsgate 13-15. Hvis du kommer med bil, finner du enkelt kundeparkering i bakgården.

Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under og du vil høre fra oss snart.

Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

 

Gjøvik
Tordenskjoldsgate 13-15
2821  Gjøvik
61 13 64 40
veibeskrivelseKontakt oss