BDO på Gjøvik

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Gjøvik!

BDO på Gjøvik er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma både i Innlandet og i Norge. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

BDO på Gjøvik samarbeider også tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer i møte

Møt vår kontorleder på Gjøvik

Olav Velure er statsautorisert revisor, partner i BDO og kontorleder på Gjøvik-kontoret. 

Olav er ansvarlig for revisjonen av flere av de største kundene til BDO i Innlandet, og han har lang og betydelig erfaring fra revisjon og rådgivning av ulike virksomheter. Bransjer Olav har jobbet mye med er sport, avfallshåndtering, rehabilitering, bil, industri, eiendom og allmenninger. De siste årene har Olav arbeidet mye med rådgivning i forbindelse med omorganiseringer, herunder fisjon og fusjon, og generasjonsskifter.

Vi bistår deg med digitalisering på Gjøvik

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Gjøvik og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team på Gjøvik

BDO på Gjøvik har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning som hver dag jobber for å levere den beste kundeopplevelsen. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Mann ser ut over Beitostølen


BDO heier på lokalsamfunnet på Gjøvik

Vi i BDO jobber med lokale bedrifter, og har blant annet jobbet med Beitostølen. Les mer om samarbeidet her.

Vi er også stolt sponsor av flere lag og foreninger i Innlandet, blant andre Gjøvik Håndballklubb, Østre Toten Skilag, Biri IL og Gjøvik Skiklubb.

 


  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.