• BDO på Hamar

    Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

BDO på Hamar

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat? BDO på Hamar er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma både i Norge og i Innlandet. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

 

Hva trenger du hjelp til?

 

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon på Hamar

Våre erfarne revisorer på Hamar setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning på Hamar

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. BDO på Hamar hjelper deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til forretningsutvikling og compliance. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap på Hamar

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Vi har mange dyktige regnskapsførere med sterk fagkompetanse. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokat på Hamar

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Hamar-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Ditt lokale kontor på Hamar

BDO har vært til stede på Hamar i mange år og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Innlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse og uansett om det er en regnskapsfører, advokat eller revisor du trenger. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Hamar har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, allmenninger og offentlig sektor. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Innlandet; Gjøvik, Brumunddal og Lillehammer. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

 

Møt vår kontorleder

BDO på Hamar har 40 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Martin Johnsen er kontorleder på Hamar. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

  Bilde av Martin Johnsen, leder på Hamar-kontoret

Martin er statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole og Senior Manager i BDO AS. Martin har en særlig interesse for og kunnskap om eiendomsbransjen, herunder også skatte- og avgiftsmessige problemstillinger. I tillegg har han prosjektledererfaring fra ulike bedrifter innen bransjene eiendom, handelsvirksomheter og tjenesteytende virksomhet samt stiftelser og organisasjoner.

I tillegg til regnskap- og revisjonsarbeid har Martin betydelig erfaring med rådgivning knyttet til blant annet omorganiseringer og transaksjoner samt rapportering. Martin har også erfaring som foreleser på interne og eksterne kurs og foredrag. 

Du finner en oversikt over noen av våre andre ansatte ved Hamar-kontoret her.

 


 

 

Les om noen av våre kunder:

 

Bilde av ølkraner som illustrasjon til kundecase fra Hamar

 

 

Krise kan skape muligheter

Korona-krisa påvirket de fleste virksomheter i Norge, men det kan også lede til muligheter om man tenker nytt. Både restauranten Heim og interiørbutikken Hvit Tråd på Hamar grep mulighetene. I Gjøvik og Ringsaker samarbeidet kommunen og taxi-selskapet. Her kan du lese hvordan alle disse lyktes.

 

 

"Håvard og Monika er begge svært dyktige og profesjonelle i jobben de gjør. De har et enormt kunnskapsnivå, er løsningsorienterte og responderer raskt. I tillegg utviser de gode samarbeidsevner og utgjør en viktig sparringspartner for oss. De tør å utfordre, viser engasjement og setter seg inn i situasjonen. Som selskap har vi også fått særdeles nyttige tips til videre utvikling. Jeg anbefaler BDO på Hamar på det sterkeste."

Thea Framaas, Administrativ leder Salutis HMS AS

 


 

 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Hamar. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Innlandet:

 

HamKam Fotball Brumundal Sykkelklubb Fotballaget Fart
Lions Club Storhamar Ottestad Idrettslag Ottestad Turstier
Storhamar Hockey Vang Jakt- og Fiskeforening Vang Skiløperforening Langrenn
 

 

Kontakt oss

 

Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt på Hamar, i Parkgata 83. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. For deg som kommer med kollektiv transport, er det kort vei å gå fra togstasjonen.

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

 

 

 

 
Hamar
Parkgata 83
2318  Hamar
957 67 000
veibeskrivelse


Postadresse

 460
2304  Hamar
Norge
Kontakt oss