BDO på Hamar

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Hamar!

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat? BDO på Hamar er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma både i Norge og i Innlandet. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO har vært til stede på Hamar i mange år og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter over hele Innlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse og uansett om det er en regnskapsfører, advokat eller revisor du trenger. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Hamar har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, allmenninger og offentlig sektor. 

BDO på Hamar samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer i møte

Møt vår kontorleder på Hamar

Martin Johnsen er kontorleder på Hamar. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Martin er statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole og partner i BDO AS. Martin har en særlig interesse for og kunnskap om eiendomsbransjen, herunder også skatte- og avgiftsmessige problemstillinger. I tillegg har han prosjektledererfaring fra ulike bedrifter innen bransjene eiendom, handelsvirksomheter og tjenesteytende virksomhet samt stiftelser og organisasjoner.

I tillegg til regnskap- og revisjonsarbeid har Martin betydelig erfaring med rådgivning knyttet til blant annet omorganiseringer og transaksjoner samt rapportering. Martin har også erfaring som foreleser på interne og eksterne kurs og foredrag.

Vi bistår deg med digitalisering på Hamar

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Hamar og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team på Hamar

BDO på Hamar har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

HamKam logo

BDO heier på lokalsamfunnet på Hamar

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Hamar. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Innlandet, blant annet HamKam Fotball, Storhamar Hockey og Vang Skiløperforening Langrenn.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.