• BDO på Jessheim

  Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

Velkommen til BDO på Jessheim

BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere.

BDO har vært tilstede på Jessheim i mange år og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Våre kunder er alt fra små til store kunder i distriktet. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og vi har spisskompetanse innen bygg- og anlegg, samfunn og bærekraft, eiendom og handel. Vi har lang erfaring med revisjon-, regnskap og advokatoppdrag. Vi er tett på kundene våre, og naturlige sparringspartnere for våre kunder der vi sammen bistår i deres utvikling.

Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store konsern i både offentlig og privat sektor.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre revisorer på Jessheim setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vår spisskompetanse er revisjon av bygg og anlegg, samfunn og bærekraft, eiendom og handel. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av regnskap

Regnskap

Vi har dyktige regnskapsførere med sterk fagkompetanse som skreddersyr moderne skybaserte løsninger tilpasset kundens behov. Våre foretrukne systemer er Tripletex, Xledger og flere Vismaløsninger. Vårt regnskapskontor på Jessheim også leverer lønns-, HR- og personaltjenester til virksomheter i vår region. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. Som en del av BDO sikrer vi at kundene vår tilgang til våre beste rådgivere til enhver tid uansett fagfelt. 

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. BDO på Jessheim hjelper deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til forretningsutvikling og compliance.

Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
 
Illustrasjon av advokattjenester
 

Advokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Jessheim-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger.

Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 

 

Ditt lokale kontor på Jessheim

BDO på Jessheim er en del av BDO Stor-Oslo, med sine 5 kontorer, der hovedkontoret er i Vika, Oslo. Korte avstander og tett dialog gjør at vi har tilgang til ekspertise innen alle fagfelt BDO leverer, i tillegg til det vi selv har på vårt kontor. Det kan være transaksjonsstøtte, advokattjenester, business analytics, sikkerhet og compliance.

Med 70 kontorer rundt om i landet kan vi trekke på nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer og rådgivningsområder. Om du skulle ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi tilstede der og. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet med tanke på ambisjonsnivået dere har.
 

 

 

Møt vår kontorleder

 

På Jessheim-kontoret er vi 33 dyktige revisorer og regnskapsførere. Vi jobber alltid for hjelpe deg å nå dine mål. 

Elisabeth har en bred og allsidig erfaring fra revisjon av mange bransjer og arbeidsområder i segmentet små og mellomstore  selskaper. Hun jobber mye med rådgivning innenfor skatt, både selskapsskatt og skatterådgivning for aksjonærer, samt rådgivning for familieeide og gründerstyrte virksomheter i tilknytning til  generasjonsskifte, omorganiseringer, fusjon og fisjon.
 

  Bilde av Elisabeth Moum, leder på Jessheim-kontoret

Elisabeth har i tillegg erfaring som kursholder innen  revisjon, skatt, selskapsrett og regnskap. 

Elisabeth er glad i de fine turområdene på Øvre Romerike, og er ofte å se i skiløypene på Nordåsen og på Minneåsen om vinteren, på merkede turstier til fots om sommeren, og en ivrig samler av poster i turorientering.

Du finner en oversikt over noen av våre andre ansatte ved Jessheim-kontoret her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

BDO på Jessheim er stolte sponsorer og støttespillere til mange ulike lokale idrettslag og foreninger i nærmiljøet:

 • UllKisa Fotball
 • Eidsvold Turn Fotball
 • Gjerdrum Idrettslag, både ski og fotball
 • Innovasjon Gardermoen
 • Business Jessheim AS
 • Raumar Orientering
 • Eidsvold Idretsforening Fotball
 • Eidsvold Værks Skiklub
   
 

 

Kontakt oss

Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt på Jessheim, i Furusethgata 10, midt i Jessheim sentrum, 500 meter fra Jessheim stasjon, og enkel parkering i Skovly Vest P-hus.

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart. 

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

Jessheim
Furusethgata 10
2050  Jessheim
63 94 38 30
veibeskrivelse


Postadresse

Furusethgata 10 ,  2050 Jessheim
Kontakt oss