BDO på Jessheim

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Jessheim!

BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere.

BDO har vært tilstede på Jessheim i mange år og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Våre kunder er alt fra små til store kunder i distriktet. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og vi har spisskompetanse innen bygg- og anlegg, samfunn og bærekraft, eiendom og handel. Vi er tett på kundene våre, og naturlige sparringspartnere for våre kunder der vi sammen bistår i deres utvikling.

BDO ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser. 

Vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer jobber med data

Møt en av våre ansatte på Jessheim

Elisabeth Moum er partner i revisjon og jobber på vårt konto på Jessheim. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.  

Elisabeth har en bred og allsidig erfaring fra revisjon av mange bransjer og arbeidsområder i segmentet små og mellomstore  selskaper. Hun jobber mye med rådgivning innenfor skatt, både selskapsskatt og skatterådgivning for aksjonærer, samt rådgivning for familieeide og gründerstyrte virksomheter i tilknytning til  generasjonsskifte, omorganiseringer, fusjon og fisjon. Elisabeth har i tillegg erfaring som kursholder innen  revisjon, skatt, selskapsrett og regnskap. 

Elisabeth er glad i de fine turområdene på Øvre Romerike, og er ofte å se i skiløypene på Nordåsen og på Minneåsen om vinteren og på merkede turstier til fots om sommeren. I tillegg er hun en ivrig samler av poster i turorientering.

Vi bistår deg med digitalisering på Jessheim

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Jessheim og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team på Jessheim

BDO på Jessheim har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Raumar Orientering logo

BDO heier på lokalsamfunnet på Jessheim

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Jessheim. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolte sponsorer og støttespillere til blant andre Ull/Kisa Fotball, Gjerdrum Idrettslag, både ski og fotball, og Raumar Orientering.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.