BDO i Kongsberg

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Kongsberg!

BDO har god kjennskap til næringslivet i Kongsberg. Gjennom en lokal tilstedeværelse og et langvarig samarbeid med lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Vår faglige bredde gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer – i Kongsberg er vi spesielt stolte av våre oppdrag for teknologiselskaper i scale-up-fasen.

Vi kan bistå din bedrift innen revisjon, regnskap, forretningsadvokater og rådgivere. Ved kontoret vårt i Kongsberg har vi også kompetanse til å hjelpe din virksomhet med digital synlighetdesign og webutvikling.

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Har deres virksomhet behov for bistand andre steder i verden, er vi til stede der også. Dette gir deg en ekstra visshet på at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

To personer i møte

Møt en av våre ansatte i Kongsberg

Bjørnar Boldvik er rådgiver og partner i BDO.

Bjørnar har jobbet med virksomheter i Kongsberg gjennom mange år. Dette gjelder blant annet gode samarbeid med Kongsberg Innovasjon, Kongsberg Næringsforum, Kongsberg kommune og Glogerfestspillene.

Han har allerede vært med på prosjekter som støtter vekst i Kongsberg, og heier på en videre utvikling av byen og næringslivet i Kongsbergregionen.

Vi bistår deg med digitalisering i Kongsberg

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Kongsberg og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Kongsberg

Ta gjerne kontakt med en av oss!BDO heier på lokalsamfunnet i Kongsberg

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn rundt kontoret vårt i Kongsberg. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. 

I regionen støtter vi både Glogerfestspillene og Kongsberg Innovasjon – to viktige institusjoner. Vi er også medlem av Kongsberg Næringsforum.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.