BDO i Kongsberg

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Kongsberg!

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsselskap som satser på Kongsbergregionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

BDO har vært til stede i Kongsberg i mange år og har god kjennskap til næringslivet i regionen. Vi jobber med alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Kongsberg har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 


To personer i møte

Møt en av våre ansatte i Kongsberg

Frode Ludvigsen er revisor, og partner på kontoret i Kongsberg. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Frode har omfattende erfaring med revisjon og rådgivning for en rekke små og større selskaper i alle bransjer, spesielt eiendom og anlegg. Han har også lang erfaring fra kursvirksomhet både for Den Norske Revisorforening og Handelshøyskolen BI. Frode har de siste årene vært revisor for større selskaper i regionen som Aass Bryggeri, Drammen Havn, Lindum og Drammen Kommune.

Frode var kvalitetskontrollør i Den norske Revisorforening og internt for BDO i mange år, og sitter nå i kvalitetskontrollutvalget til Den norske Revisorforening. 

Han er en ekte Drammens-patriot, og brenner for det lokale næringslivet. På fritiden følger han Strømsgodset og spiller sjakk.

Vi bistår deg med digitalisering i Kongsberg

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Kongsberg og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Kongsberg

BDO i Kongsberg har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Strømsgodset logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Kongsberg

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i regionen. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor, og her er noen av de vi støtter er Strømsgodset, Skisprinten og Vibeke Skofteruds minneløp.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.