• BDO i Kvinesdal

    Regnskap, revisjon, rådgivning og advokat

BDO Kvinesdal

Trenger du en regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? 

BDO satser i Kvinesdal, og er et ledende regnskapskontor i Lister-regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og advokater fra nærliggende kontorer. 

 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

Illustrasjon av tjenesten regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO i Kvinesdal er vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 

Illustrasjon av revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitett, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her. 

 

 

Illustrasjon av rådgivning

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder i Kvinesdal med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Kvinesdal

Etter oppkjøp høsten 2019 ble Merkantil Service AS en del av BDO. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet i Lister-regionen. Vi jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel og industri. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med andre BDO-kontorer som Stavanger og Kristiansand. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

 

Møt en av våre ledere i Kvinesdal

BDO i Kvinesdal har 5 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Bente Lilledrange er teamleder i Kvinesdal. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

 

  Bilde av Bente Lilledrange, en av lederne i BDO i Flekkefjord

Bente Lilledrange er utdannet Master i økonomi fra Universitet i Agder, og har fra 2013 arbeidet i Merkantil Service AS som gikk inn i BDO fra 2019. Bente er autorisert regnskapsfører, og har omfattende erfaring fra arbeid med regnskap, lønn og årsoppgjør. 

Bente er oppvokst og bor i Flekkefjord og har pendlet til jobb i Kvinesdal i 7 år. 

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Kvinesdal-kontoret her.

 
 

Kontakt oss
 

BDO Kvinesdal holder til i lokaler i Nesgata i Kvinesdal sentrum. 

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

 

 

 

 
Kvinesdal
Nesgata 7B
4480  Kvinesdal
51 96 23 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Nesgata 7B
4480  Kvinesdal
Norge
Kontakt oss