BDO i Kvinesdal

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Kvinesdal!

Trenger du en regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? 

BDO satser i Kvinesdal, og er et ledende regnskapskontor i Lister-regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og advokater fra nærliggende kontorer. 

BDO i Kvinesdal har god kjennskap til det lokale næringslivet i Lister-regionen. Vi jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og vi har særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel og industri. 

Vi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

To personer jobber med data

Møt vår kontorleder i Kvinesdal

Bente Lilledrange er teamleder i Kvinesdal. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Bente har en Master i økonomi fra Universitet i Agder, og har fra 2013 arbeidet i Merkantil Service AS som gikk inn i BDO fra 2019. Bente er autorisert regnskapsfører, og har omfattende erfaring fra arbeid med regnskap, lønn og årsoppgjør. 

Bente er oppvokst og bor i Flekkefjord og har jobbet i Kvinesdal i 7 år.

Vi bistår deg med digitalisering i Kvinesdal

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Kvinesdal og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Kvinesdal

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.