• BDO i Mo i Rana

    Revisjon, rådgivning, regnskap, advokat

Velkommen til BDO på Helgeland!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO i Mo i Rana er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma både i Norge og på Helgeland. Med lokal tilstedeværelse og god forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Mo i Rana setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. BDO i Mo i Rana hjelper deg med økonomistyring, omorganiseringer, skatteoptimalisering, utleie av økonomiansvarlig og bistand innenfor HR- feltet. Vi jobber tett med rådgivningsmiljøet i regionen. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskapsbyrå

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Vi har dyktige regnskapsførere med sterk fagkompetanse. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre skatte- og forretningsadvokater i regionen har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO på Helgeland

BDO har vært til stede på Helgeland i mange år. I 2016 etablerte BDO kontor i Mo i Rana med fem ansatte innenfor revisjon og økonomi-/regnskapsrelatert rådgivning. I dag er vi åtte revisorer ansatt ved kontoret i Mo i Rana. Fra 1. september 2020 leverer BDO også regnskapstjenester og regnskapsrelatert rådgivning fra vårt kontor i Mo i Rana med 4 medarbeidere. Alle våre 12 ansatte er samlet i K2-bygget på Søndre Felt i Mo i Rana. I tillegg har vi et ubetjent kontor i Sandnessjøen.

Vi jobber tett med ulike små og mellomstore virksomheter på Helgeland. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse og uansett om det er en regnskapsfører eller revisor du trenger. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Helgeland har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og sjømat.

Noen av våre kunder:

 

  • Mo Industripark 
  • MBA Entreprenør
  • Helgelandsbase
  • KapNord Fond - konsernet
  • Selsøyvik Havbruk 
  • Seløy Sjøfarm 
  • Bernhard Olsen Eiendom – konsernet
  • Helgeland Betong

 


 

Møt to av våre ansatte

BDO i Mo I Rana har 12 engasjerte og entusiastiske medarbeidere som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

 

Trond Olsen er direktør og kontorleder i Mo i Rana. 

Trond er registrert revisor fra Høgskolen i Nordland. Han har bred kunnskap og erfaring fra revisjon av forskjellige bransjer og spesielt innenfor bank, eiendom, entreprenører og handel. Dette inkluderer også regnskaps-, skatte- og avgiftsmessige problemstillinger. Videre har Trond erfaring fra rådgivning innenfor omorganiseringer herunder fusjon-/fisjon.

 
Bilde av Trond Olsen, kontorleder ved BDO i Mo i Rana

Trond er født i Bleikvasslia, men har det meste av sin oppvekst i Mo i Rana, hvor han fortsatt bor. Fritiden bruker han sammen med familie, gjerne på hytta i Leirfjord, men også på reise til fjernere himmelstrøk som Hellas og Kroatia. Trond liker ellers turer ute i naturen, som fotturer i fjellet, fisking eller bærplukking. Han er også interessert i musikk og sport, og du ser kan gjerne på konserter, festivaler og fotballkamper. 

 

 

Asbjørn Bull-Gjertsen er autorisert regnskapsfører og avdelingsleder for regnskapskontoret.

Han har erfaring fra revisjon, regnskapscontroller i entreprenørbransjen og regnskapsbransjen.

  Bilde av Asbjørn Bull-Gjertsen ved BDO i Mo i Rana

 

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved kontoret i Mo i Rana her.

 BDO heier på lokalsamfunnet på Helgeland

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Helgeland. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av Rana FK og Polarsirkelen Golf.
 

 


 

Kontakt oss

Vi holder til i hyggelige lokaler i i K2-bygget i Søndre Gate 3 i Mo i Rana. 

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!
 

Enter security code:
 Security code

Mo i Rana
Søndre gate 3
8624  Mo i Rana
75 15 18 00
veibeskrivelse


Postadresse

 500
8601  Mo i Rana
Norge
Kontakt oss