BDO i Mo i Rana

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Mo i Rana

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO i Mo i Rana er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma både i Norge og på Helgeland. Med lokal tilstedeværelse og god forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO har vært til stede på Helgeland i mange år og jobber tett med ulike små og mellomstore virksomheter i området. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse og uansett om det er en regnskapsfører eller revisor du trenger. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Helgeland har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og sjømat.

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

Kontorleder i Mo i Rana

Møt vår kontorleder i Mo i Rana

Trond Olsen er direktør og kontorleder i Mo i Rana. Her kan du bli litt bedre kjent med han. 

Trond er registrert revisor fra Høgskolen i Nordland. Han har bred kunnskap og erfaring fra revisjon av forskjellige bransjer og spesielt innenfor bank, eiendom, entreprenører og handel. Dette inkluderer også regnskaps-, skatte- og avgiftsmessige problemstillinger. Videre har Trond erfaring fra rådgivning innenfor omorganiseringer herunder fusjon-/fisjon.

Trond er født i Bleikvasslia, men har det meste av sin oppvekst i Mo i Rana, hvor han fortsatt bor. Fritiden bruker han sammen med familie, gjerne på hytta i Leirfjord, men også på reise til fjernere himmelstrøk som Hellas og Kroatia. Trond liker ellers turer ute i naturen, som fotturer i fjellet, fisking eller bærplukking. Han er også interessert i musikk og sport, og du ser ham gjerne på konserter, festivaler og fotballkamper.

Vi bistår deg med digitalisering i Mo i Rana

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Mo i Rana og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Mo i Rana

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Polarsirkelen golf logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Mo i Rana

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Helgeland. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av Rana FK og Polarsirkelen Golf.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.