• BDO i Sarpsborg

    Revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester

Velkommen til BDO i Sarpsborg

 

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon i Sarpsborg

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Sarpsborg setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og sikrer at finansiell informasjon er korrekt. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og bidrar til å sikre leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av en rådgiver i Sarpsborg

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor, og vi kan bistå våre kunder i Sarpsborg med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. 

Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap i Sarpsborg
 

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO Sarpsborg er vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger.

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
 
 
Illustrasjon av advokattjenester
 

Skatte- og forretningsadvokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. 

Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 


 

Om BDO i Sarpsborg

BDO har vært tilstede i Sarpsborg siden januar 2018, i lokaler sentralt i Grålum. Vi kan tilby våre kunder både revisjons- og regnskapstjenester, og har i tillegg tilgang til både rådgivere og advokater. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Østfold har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og industri. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i regionen; Fredrikstad,og Moss. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

 

Møt en av våre partnere i Sarpsborg

 

 

BDO Sarpsborg har 9 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Gro Borchgrevink er for partner revisjon og avdelingsleder i BDO Sarpsborg. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

 

  Bilde av Gro Borchgrevink, partner i Sarpsborg

Gro har mer enn 25 års erfaring med ledelse av revisjonsoppdrag, primært med revisjon av små og mellomstore bedrifter i Østfold. Hun har jobbet i BDO siden 2012, og bistår gjerne kunder med årsregnskap og ligningspapirer. Trenger du råd innen oppkjøp, fisjoner/fusjoner og omorganiseringer er Gro kvinnen å gå til. 

Gro er utrolig godt kjent i Sarpsborg & omegn etter mange hundre timer på sykkelsetet, enten selvtråkk eller på MC. Snakk gjerne med hun i den gule hjelmen. 

Du finner en oversikt over noen flere ansatte ved Sarpsborg-kontoret her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Vestlandet. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Her er noen av dem vi støtter:

  • Sarpsborg 08
 
 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Rådmann Sirasvei i Grålum. Vi har samlet våre rådgivere, advokater, regnskapsførere og revisorer under samme for å kunne gi kundene våre den best mulige opplevelsen. 

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. Hvis du kommer med kollektiv stopper bussen rett utenfor våre lokaler. 

Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!
 

Enter security code:
 Security code

Sarpsborg
Rådmann Sirasvei 2
1712  Grålum
69 30 15 15
veibeskrivelse


Postadresse

 Rådmann Sirasvei 2
1712  Grålum
Norge
Kontakt oss