BDO i Stavanger

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Stavanger!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Stavanger-regionen, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. 

Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Stavanger-regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Stavanger har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer i møte

Møt vår kontorleder i Stavanger

Stig Are Lauvnes er kontorleder i Stavanger og leder for region SørVest med 260 ansatte. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Stig Are har tidligere jobbet i mer enn ti år som konsulent og partner i PwC, hvor han har innehatt ulike lederroller. Stig Are har i sin karriere jobbet mye med omstillings- og endringsprosesser innenfor CFO-området. Han har operativ erfaring i mange CFO-roller, og har lang erfaring med å lede større omstillingsprosesser for bedrifter. Stig Are har jobbet med de fleste bransjer, og er en god mann å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene. Stig Are har vokst opp på Sørlandet, har jobbet i Bergen og er bosatt i Stavanger. Han er far til fem barn så det sier seg selv at fritiden blir brukt på familien.

Vi bistår deg med digitalisering i Stavanger

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Stavanger og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Stavanger

BDO Stavanger har mange dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene. I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i region SørVest; Egersund, Bergen og Kristiansand. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Rørlegger Torgersen og BDO-rådgiver


BDO heier på lokalsamfunnet i Stavanger

Vi i BDO jobber med lokale bedrifter, og har jobbet med Active Elektro i Sandnes. Les mer om samarbeidet her

Vi har også jobbet med rørlegger Torgersen som nå blir en del av Varme & Bad-konsernet. Les mer om dette her.

Vi er også stolt sponsor av flere lag og foreninger i Stavanger-regionen. Noen av dem vi støtter er Stavanger Oilers, Viking FK og Sandnes sykleklubb.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.