• BDO i Stavanger

    Regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat, rådgiver

Velkommen til BDO i Stavanger

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Stavanger-regionen, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. 

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Stavanger setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor, og vi kan bistå våre kunder i Stavanger-regionen med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Vi har rådgivere som hjelper bedrifter med å fremskaffe styringsinformasjon på en visuell og informativ måte slik at kundene våre får økt innsikt, og kan ta raskere og bedre beslutninger. Les om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

BDO i Stavanger har mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy innen ERP, HR, lønn og rapportering. Vi hjelper deg å finne den beste digitale løsningen enten du har en enkel drift eller mer kompleks produksjon og logistikk, eller utfordrende prosjektstyring. Våre rådgivere hjelper deg med å integrere eksisterende systemer eller implementere nye. Vi bistår både små, lokale bedrifter og større internasjonale. Mer om regnskap her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Forretningsadvokat og skatteadvokat

Ved å velge en forretningsadvokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater i Stavanger har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi våre kunder ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med her.

 

 

 


 

Om BDO i Stavanger

BDO har vært tilstede i Stavanger i mange år. Inter Revisjon og BDO slo seg sammen i 2011 og ansatte/partnere i Inter Revisjon flyttet høsten 2011 inn i BDO sine lokaler i Luramyrveien 40. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Stavanger-regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Stavanger har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i region SørVest; Egersund, Bergen og Kristiansand. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Les om en av våre kunder:

Bilde av Lidsheim og Kalsheim i Stavanger

 

Tenker i et generasjonsperspektiv

Smedvig Eiendom har lenge vært en god kunde hos BDO. – Vi får all styringsinformasjon i ekte sanntid, fra regnskapstall til logistikk, sier eiendomsdirektør Jostein Kalsheim.

Her kan du lese hvordan de lyktes.

 


 

Møt en av våre partnere

 

BDO Stavanger har 80 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Stein Rhoar Juul er partner og leder for region SørVest. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av Juul, partner på Stavanger-kontoret

Stein Rhoar er statsautorisert revisor og partner i BDO AS. Han har over 25 års allsidig erfaring fra revisjon og som samtalepartner for ledere, eiere og styrer. Han har vært i BDO siden 1997. Nå er Stein Rhoar leder for region SørVest som strekker seg fra Arendal i sør til Bergen i nord. Han har jobbet med de fleste bransjer, og er en mann å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene.

Stein Rhoar har vokst opp i Bjerkreim og er bosatt på Ålgård. Fotball er hans store fritidsinteresse, og han hadde selv noen kjekke år som aktiv spiller i Bjerkreim, Egersund IK og Klebe. Så har han i mer voksen alder trent aldersbestemte lag hvor guttene hans har spilt i Ålgård FK i totalt 15 år. Men Southampton er og forblir hans største lidenskap.

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Stavanger-kontoret her.

 

 BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Stavanger-regionen. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Her er noen av dem vi støtter:

 


 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Luramyrveien 40.  Vi har samlet våre rådgivere, advokater, regnskapsførere og revisorer under samme tak. Vi gjør dette for at kundene våre skal få en best mulig opplevelse, og at de ansatte skal kunne samhandle bedre..

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. Hvis du kommer med kollektiv, er det kort vei fra Kvadrat. Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Stavanger
Luramyrveien 40
4313  Sandes
51 96 23 00
veibeskrivelse


Postadresse

 1107
4391  Sandnes
Norge
Kontakt oss