BDO i Buskerud rigger for regnskapsvekst

BDO i Buskerud rigger for regnskapsvekst

Regnskap i BDO Buskerud har mangedoblet antall ansatte på få år og dermed blitt et av de største regnskapsbyråene i Drammensregionen. Et sterkt fagmiljø, kombinert med fokus på digitalisering av kundenes regnskapsoppgaver, er nøkkelen for å sikre faglige fremskritt og kundeverdi.

 

Ved inngangen til 2020 bestod avdelingen for regnskapsrådgivning i Drammen av fem personer. I dag teller kontoret 20 medarbeidere. To av dem er Ole Tobias Fevang og Henrik Teien – begge relativt nyutdannede med en solid karrierestart ved BDO i Buskerud. De fikk tidlig individuelt ansvar for egne kunder, og har begge vært utplassert hos kunder

- Det er virkelig motiverende å være en del av en avdeling som er i utvikling hele tiden, sier Ole Tobias Fevang.

Betraktelig økt kapasitet på kontoret har gitt rom for å kunne være i forkant. Gjennom digitalisering og automatisering av en rekke oppgaver, får regnskapsrådgiverne større mulighet til å være en faglig og strategisk støtte for kundene.

Avdelingsleder Mads Ole Wold forteller at de på denne måten kan være tettere på. Han legger samtidig til at også de unge som kommer inn i arbeidslivet nå, både hos BDO og kundene, har forventninger om digitalisering.

- Her er det en kjempegevinst for oss å få inn nyutdannede. De kommer med innspill til nye måter å gjøre ting på. For å kunne hjelpe kundene våre på det høye nivået vi ønsker trenger vi alltid ansatte som tar initiativ og er frempå. Tilbake tilbyr vi som arbeidsgiver gode karrieremuligheter for de rette kandidatene, sier Mads Ole Wold.

 

Fremtidsrettet arbeidsplass

I tillegg til å tenke fremtidsretning for kundene sine, er BDO også en fremtidsrettet arbeidsplass. 


- Det går ikke an å være fremtidsrettet uten å tenke på bærekraft. I BDO jobber vi aktivt med dette på en rekke fronter, blant annet når det kommer til likestilling og mangfold. På regnskap har vi ulike bakgrunner og nasjonaliteter representert, og en god fordeling på kjønn. Mangfold på arbeidsplassen sikrer flere synspunkter og perspektiver, og gjør at vi beveger oss raskere fremover faglig, sier Wold.

Avdelingen har ansatte fra 25-60 år og bidrar gjennom å være arbeidsplass for mennesker som får arbeidstrening gjennom NAV.

- Å ha en god blanding mennesker er en styrke. Som nyutdannet husker jeg det var godt å ha kolleger med noen års erfaring rundt meg. Jeg har aldri fått nei når jeg har spurt en kollega om hjelp til noe, sier Ole Tobias Fevang.

 

Motiverende fagutvikling

Som en del av BDO har avdelingen i Drammen stort fokus på medarbeiderutvikling. Hver enkelt medarbeider setter i samråd med leder konkrete mål for hvor man vil, og blir støttet til å nå de målene som er satt.

- Jeg opplever at ansatte som tar initiativ, og som gjerne tør å prøve og feile, vil få mange muligheter i BDO. For oss på regnskap kan vi sette oss mål for ulike retninger – som å få en spisskompetanse i lønn, digitale systemer eller andre fagområder, sier Fevang.

Både Teien og Fevang forteller at det er motiverende å sette seg mål på denne måten – og ikke minst kunne få god støtte av lederen sin til å nå dem.

 

Vi søker nå flere dyktige og engasjerte regnskapskonsulenter til vårt kontor i Drammen. Les mer her.