BDO satser på Financial Effectiveness

BDO satser på Financial Effectiveness

–  Dette har jeg gledet meg lenge til å få på plass. Dette er noe kundene våre har etterspurt over lengre tid, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.  

Pål Alfstad Haug

 

BDO FE vil bistå kunder med alle tjenester knyttet til å utvikle en verdiskapende økonomifunksjon, både gjennom strategisk, operasjonell og finansiell forbedring av relevante prosesser.  

–  FE er svært nær vår eksisterende kjernekompetanse, og etablering av dette tjenesteområdet vil spisse, synliggjøre og samle deler av denne kompetansen i ett miljø. Vi starter i det små, men vi tror det er stort potensial til å kunne nå ut til mange kunder og å få lønnsomhet ganske raskt, sier Aasen.  

Han legger til at han er godt fornøyd med å ha fått Pål Alfstad Haug på laget. 

–  Han har en god og relevant bakgrunn og vil virkelig kunne sette fart på utviklingen av tjenesteområdet, sier Aasen.

 

Bygge sten på sten

Pål er utdannet sivilingeniør fra NTNU, har bakgrunn fra Sopra Steria, Capgemini og PWC og har de siste fem årene vært partner i Uniconsult. Hans fremste styrker er innen større digitaliseringsprosesser og ledelse. 

–  Vi skal bygge dette sten for sten, men sikter på å raskt få på plass en slagkraftig organisasjon både gjennom intern og ekstern rekruttering, sier Pål Alfstad Haug.  

Han mener dette er drømmeutfordringen. 

– Jeg gleder meg stort til å lede satsningen på Financial Effectiveness i BDO. Å være med fra start og bygge et nytt tjenesteområde sammen med nye kolleger, til det beste for våre kunder, ser jeg virkelig frem til, sier Haug. 
Pål Alfstad Haug tiltrer 3. oktober 2022.