BDO henter fra Econa

BDO henter fra Econa

Faizan Ilyas (31) går fra stillingen som CFO i Econa til å være med å bygge opp satsningen på Financial Effectivness i BDO. – Jeg har alltid fått høre at jeg er en selger-type, og nå får jeg prøvd det ut for første gang, sier han. 

Faizan Ilyas

Bilde: Faizan Ilyas

– Det er en rød tråd i min yrkeskarriere, og det er at jeg i de fleste stillinger har spilt andre gode. Så selv om jeg ikke tidligere har jobbet som konsulent, er jeg ganske trygg på at det passer godt for meg, sier Ilyas. 

Han har de to siste årene jobbet med å effektivisere økonomifunksjonen i Econa. I den forbindelse var han i dialog med BDO, og ble fascinert av BDOs arbeid og kompetanse. 

–   Kompetansen, bredden i tjenestene og folka tiltalte meg veldig – og jeg ble nysgjerrig, sier han. 

Nå følger han drømmen om å jobbe mer kommersielt. 

–   Jeg gleder meg veldig til å være med på å bygge opp Financial Effectivness i BDO. Jeg liker å være med fra start og få være med å påvirke retningen, sier Llyas. 

 

Verdifull kompetanse

Å være med å bygge opp ting har han også vært med på tidligere. Han jobbet som controller i Agder Energi da Agder Energi opprettet selskapet Nodes sammen med Nordpool. Han startet i det nyopprettede selskapet og fikk ansvar for oppbygging av prosesser, rutiner, rapportering og all økonomisk aktivitet i selskapet.

–   Vi er stolte over at Faizan har valgt å begynne i BDO. Vi er overbevist om at hans kompetanse vil være verdifull både for BDO og kundene våre, sier Pål Alfstad Haug, partner og leder av Financial Effectivness i BDO. 

Faizan Ilyas begynte i BDO i midten av april. 

 

Les også: BDO satser på Financial Effectiveness