Høyskolen Kristiania velger BDO

Høyskolen Kristiania velger BDO

To personer i dialog

Bilde: Norunn Byrkjeland i BDO og Pål Nakken i Høyskolen Kristiania.  

 

– Etter en totalvurdering var BDO den beste tilbyderen. De har sektor- og bransjekompetansen som vi så etter, samt at de hadde satt sammen et spennende og kompetent team, sier Pål Nakken, CFO ved Høyskolen Kristiania.  

Høyskolen Kristiania gikk ut tidligere i vår og søkte etter ny revisor. Tre aktører ble invitert inn.  

– Det var sterk konkurranse og alle tilbyderne viste et høyt nivå. En faktor som også skilte BDO fra de andre var de digitale verktøyene de tilbyr, og at de var sammenfallende med våre, sier Nakken.  

Høyskolen Kristiania er en stiftelse der formålet er undervisning og forskning. Skolen har over 18.000 studenter, 800 ansatte, og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett. Alt økonomisk overskudd brukes til å styrke høyskolens fag- og læringsmiljø. 

 

Gode forutsetninger 

– Vi er stolte over at Høyskolen Kristiania har valgt oss som revisor. Det ser vi på som en stor tillitserklæring. Vi er opptatt av å forstå kundene våre og har spesialisert oss på ulike bransjer. Vi har lang erfaring med å revidere undervisningsinstitusjoner, og derfor gode forutsetninger for å forstå deres hverdag og utfordringer, sier Norunn Byrkjeland, ansvarlig partner i BDO.  

I tillegg til BDO sin ekspertise på revisjon, får Høyskolen Kristiania tilgang på BDO sine mange eksperter innen relevante områder som skatt, avgift, moms, advokattjenester, IT-sikkerhet og bærekraft. 

– Vi gleder oss skikkelig til å komme i gang, sier Byrkjeland.