13 nye partnere i BDO Norge

13 nye partnere i BDO Norge

Fra 1. juli er det 13 nye BDO-ere som kan kalle seg partnere. – Det gjør meg stolt å se at vi tar opp så mange godt kvalifiserte nye partnere som skal være med å utvikle selskapet videre. Det gleder meg at seks av de 13 nye partnerne er kvinner, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

Dette er de nye partnerne i BDO. Øverst fra venstre: Audun Fagerstrøm Skattum, Hao Van Tran, Ingrid Lønmo Cappelen, Kristina Thorud Hammer, Nabil El Hamouti, Monica Hegg, Lena Tømmerdal, Dennis Sjögren, Sondre Gjerdevik Sørtveit, Stian Johansen, Laila Solheimslid, Truls Grøstad og Mari Ziesler Andenæs. 

– Det er alltid en glede å presentere nye partnere. Jeg er overbevist om at de nye partnerne vil bidra til å utvikle BDO i riktig retning, sier Aasen.

Aasen legger til at det i år er det en høyere kvinneandel blant de nye partnerne, enn tidligere. 

– Det bringer oss nærmere vårt mål om å øke andelen kvinnelige ledere og partnere i selskapet. Selv om vi fortsatt har en vei å gå, er dette et viktig steg på veien, sier Aasen.


Bærekraftspartner

Mari Ziesler Andenæs (39) er én av de 13 som er tatt opp som partner. Hun har jobbet i BDO siden hun var nyutdannet i 2011, og har gått gradene.

– BDO har vært et helt bevisst valg for meg. Jeg har en spennende arbeidshverdag, jobber med flinke folk, og jeg har fått muligheten til å utvikle meg og jobbe med det jeg ønsker. Jeg har hatt gode ledere som har fulgt meg opp og sett meg, sier Ziesler Andenæs.

De siste årene har hun som senior manager utviklet satsningsområdet Bærekraft i revisjon, og leder i dag vår satsning på bærekraftsrapportering.

– At jeg nå blir partner er et signal om at bærekraft er et viktig område for BDO. Jeg gleder meg til å fortsette å løfte bærekraftsrapportering på agendaen i norsk næringsliv, sier Ziesler Andenæs.


Lønnspartner

Dennis Sjögren (36) er en av de nye partnerne på Business Services. Han startet i BDO i 2018, som teamleder for lønnsteamet. Han har lang erfaring innen lønn, og har tidligere jobbet hos både ECIT Services og Schibsted. 

– Jeg har vært med å utvikle lønnsområdet de siste seks årene gjennom ulike roller i BDO. Vi har hatt god vekst og økt lønnsomhet. I 2018 omsatte vi for åtte millioner kroner, i år har vi budsjettert med en omsetning på 59 millioner kroner og har fire lønnsteam, sier han. 


Fremtidens rådgivere

Martin understreker at partnerne i selskapet har et viktig ansvar.

– BDO skal være fremtidens rådgivere og vi skal være et flott sted å jobbe for engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere og partnere. Her er det viktig at partnerne bidrar og føler et ansvar, sier Aasen.

Av årets opprykk er det ni partnere på revisjon og fire på Business Services.


Dette er BDOs nye partnere:


Kristina Thorud Hammer 

Oslo 

Business Services


Dennis Sjögren 

Oslo 

Business Services


Sondre Gjerdevik Sørtveit 

Oslo 

Business Services


Laila Solheimslid 

Førde 

Revisjon


Mari Ziesler Andenæs 

Oslo 

Revisjon


Ingrid Lønmo Cappelen 

Vestfold 

Revisjon


Monica Hegg 

Halden 

Revisjon


Truls Grøstad 

Lillestrøm 

Revisjon


Audun Fagerstrøm Skattum 

Oslo 

Revisjon


Nabil El Hamouti 

Oslo 

Revisjon


Stian Johansen 

Harstad 

Revisjon


Lena Tømmerdal 

Trondheim 

Business Services


Hao Van Tran 

Skien 

Revisjon