BDO blir revisor for Office 24

BDO blir revisor for Office 24

Office 24 ønsket en revisor med lokal forankring. Dermed falt valget på BDO.

Martin Rasmussen, partner revisjon i BDO Vestfold.

- Dette blir veldig spennende. Office 24 er en gjeng med dyktige mennesker, og sammen kommer vi til å lære masse av hverandre. Vi i BDO gleder oss stort til samarbeidet, sier Martin Rasmussen, partner revisjon i BDO Vestfold.

Oppkjøp og fusjoner

I løpet av 2022 og 2023 har Office24 gjennomført oppkjøpene av Briskeby Media AS, Profilhuset AS, NTC Gave og Profilering AS og Strømmes AS. Etter en henvendelse fra Office 24, leverte BDO Vestfold et tilbud til konsernet. Det tilbudet viste seg å bli en innertier. 

- Fram til nå, har ulike revisorer vært tilknyttet gruppen. Selskapet hadde et behov for å strukturere og effektivisere det nye konsernet, blant annet ved å få inn én revisor for hele gruppen som kunne se hele organisasjonen under ett. Dette er et konsern som har gjennomgått, og kommer til å gjennomgå, store endringer i tiden fremover. Det gleder vi oss til å være med på, forteller Rasmussen.

Selskapene opererer nå under navnet Strømmes24 AS, og en ny fase vil finne sted når Office24 AS går sammen med Strømmes24 i løpet av første halvår 2024.

- Både Office24 og Strømmes24 har ambisjoner om å bli ledende aktører innen henholdsvis forbruksmateriell og profil/gaveartikler i Norge. Fusjonen gir selskapet en unik mulighet til å realisere disse målene gjennom økt kapasitet og styrket kompetanse, sier daglig leder i Office 24, Rune Syvertsen. 

Lokal verdiskaping ble avgjørende

Hovedkontoret til Office24 ligger i Tønsberg, og det var derfor viktig for virksomheten å knytte til seg en revisor med god lokal kjennskap og tilknytning.

- Office 24 skal være en virksomhet som skaper verdier og arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Da er det naturlig at vi søkte etter en revisor med den samme lokale forankringen. Det kunne BDO levere på, forteller Syvertsen.

I høst lanserte BDO bransjeanalysen for handelsvirksomheter, og Syvertsen peker på BDOs erfaring innen revisjon av handelsvirksomheter som en positiv faktor.