BDO klatrer mest

BDO klatrer mest

BDO har klatret 21 plasser de to siste årene på listen over landets mest attraktive arbeidsgivere for studenter. Dermed er BDO blant dem som klatrer mest i økonomisegmentet. 

BDO-direktør Martin Aasen har klare målsettinger om videre klatring.

Dette kommer frem i Universums siste undersøkelse, lansert 24. mai. Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler, og i år har mer enn 11.000 studenter sagt sin mening. Resultatet plasserer BDO på en 22.plass.  

− Vi investerer mye i folka våre, og for at BDO skal være en attraktiv arbeidsplass. Dette kaster nå av seg og vi opplever rekordtjukke søkerbunker. Det er jeg både stolt og takknemlig for, sier Martin Aasen, Administrerende direktør i BDO Norge. 


Trivselen på topp 

Audun Misund-Nævdal kom inn BDO-dørene sammen med over 200 nyutdannede høsten 2022. I dag er han Senior Associate på Business Services, og har fått en god start på karrieren. 

− Her får vi ansvar tidlig, det er også en av grunnene til at jeg valgte BDO. Ledere og partnere forstår at nyutdannede har nyttig kompetanse og nytenkning, og da er det motiverende å få brukt dette i arbeidsdagen, forteller Misund-Nævdal, som også trekker frem karriereprogresjon som en avgjørende faktor til trivselen. 


- Det skjer noe hele tiden 

En annen som nyter livet i BDO er Cathrine Hervik, også hun Senior Associate på Business Services. Hun sier seg enig med Misund-Nævdal, men trekker også frem aktivitetene BDO arrangerer. 

− Det skjer alltid noe gøy her. Forrige uke arrangerte BDO båtførerkurs og eksamen for de som ville. Det legges til rette for alle, enten man er glad i toppturer, gå på museer eller som jeg; ønsket å ta båtførerprøven! Det er nok dette studentene begynner å merke seg, sier Hervik. 


Befeste posisjon 

BDO er også spesielt populær arbeidsgiver blant NHH-studentene, der de er rangert som nummer tretten på listen over drømmearbeidsgivere.  

− At vi går inn blant drømmearbeidsgivere hos studentene på NHH er gøy, særlig for en tidligere NHH-student som meg! 

BDO-direktøren har klare målsettinger om videre klatring, før en ny fase venter. 

− Da skal vi befeste posisjonen vår som en av Norges aller beste arbeidsgivere.