BDO styrker laget på klima- og miljørådgivning

BDO styrker laget på klima- og miljørådgivning

BDO Consulting har hentet klima- og miljørådgiveren Anja Molnes til sitt bærekraftsteam. 

- Jeg ønsker å hjelpe kundene våre å lykkes med å gjøre bærekraft til konkurransekraft, sier Anja Molnes.

Molnes kommer fra proptech-selskapet Varig Technologies, hvor hun har jobbet innen sustainability research & innovation. Før Varig jobbet hun i Entro, Nordens ledende rådgivermiljø innen bærekraftig drift av bygg. 

– Anjas kompetanse styrker vårt allerede kompetente klima- og miljørådgivningsteam. Hun har med seg solid erfaring fra eiendomsbransjen som vil komme våre kunder i alle segmenter til gode, sier Morten Thuve, leder for BDO Consulting. 

BDO erfarer at eiendomsbransjen er i ferd med å komme på banen når det gjelder EUs direktiv for bærekraftsrapportering, CSRD.  

- Vi har mange kunder som søker støtte for å bli klare for de nye og omfattende rapporteringskravene som kommer. Anjas erfaring fra nettopp denne bransjen vil bli en stor styrke, sier Sigmund Olav Lie, leder for bransjesatsingen på eiendom i BDO.

Anja har flere års erfaring med både strategisk og operasjonelt bærekraftsarbeid, som energi- og miljøledelse, klimaregnskap, rapportering og tiltaksplaner. Som rådgiver i BDO vil hun bistå kunder i ulike bransjer med klimaregnskap og bærekraftsrapportering. 

- Jeg ser fram til å støtte våre kunder i arbeidet med grønn omstilling, særlig i lys av de nye rapporteringskravene som følger med EUs direktiv for bærekraftsrapportering. Jeg tror kravene også kan gi norske virksomheter nye og spennende muligheter. Jeg ønsker å hjelpe kundene våre å lykkes med å gjøre bærekraft til konkurransekraft, sier Anja Molnes.