Konkurransedrevet lagbygger

Konkurransedrevet lagbygger

Etter en kort utforskning av nye muligheter utenfor BDO, fant teamleder og systemutvikler Mats Braa ut at ingen steder føles mer som hjemme enn hos BDO. 

Drevet av det sterke samholdet og den positive kulturen i sitt tidligere team, returnerte han til firmaet halvannet år senere, mer overbevist enn noen gang om at dette var stedet å være. 

- Vi jobber godt sammen og støtter hverandre, forklarer Mats.  

Han legger stor vekt på å bygge relasjoner og fremme en kultur hvor kolleger ikke bare deler kunnskap, men også støtter hverandre gjennom utfordringer.  

- Jeg føler meg trygg her. Jeg har folk rundt meg som jeg både stoler på og har det gøy med, sier han.  Betydningen av trygghet og tillit på arbeidsplassen er viktig for ham.  

Engasjementet i 'Frisk i BDO' og lidenskap for padel

En sentral del av Mats' liv både på og utenfor jobb er hans lidenskap for sport. Gjennom BDOs "Frisk i BDO"-tilbud tar han initiativ til å organisere ukentlige padeltreninger, noe som fremmer både fysisk helse og lagånd.  

- Vi har padelturneringer og kamper én gang i uka, og jeg kan ikke legge skjul på at det gjelder å vinne. Selvfølgelig handler det også om å ha det gøy og bygge lag, sier han med et smil. 

Bygging av en støttende og inkluderende kultur

Kollegaene rundt han beskriver ham som effektiv og flittig, og en som sprer engasjement rundt seg. Han ønsker å være en pådriver for å organisere sosiale og faglige aktiviteter som styrker fellesskap og samarbeid innad i BDO.   

- Vi prøver å se enkeltindividene på avdelingen og legge til rette for godt samarbeid. Det handler om mer enn bare jobb; det handler om å bygge et fellesskap, understreker han. 

BDO Trondheims månedlige "to-kaffe" er et eksempel på små, men betydningsfulle initiativer Mats støtter for skape en inkluderende og varm kultur på arbeidsplassen. 

Balansen mellom jobb og privatliv

Utenfor jobben prioriterer Mats en aktiv livsstil og tid med familien. Han er en ivrig løper og syklist, og selv om tid til trening har blitt knappere etter at han ble far, finner han fortsatt tid til å holde seg aktiv.  

- Selv om det har blitt mindre tid til trening etter at jeg fikk barn, prøver jeg fortsatt å finne tid til å være aktiv. Å være i bevegelse er viktig for både kropp og sjel, deler han. 

På kontoret har han personliggjort arbeidsplassen med familiebilder, noe som reflekterer hans familieorienterte verdier. 

Fremtidsutsikter og vedvarende engasjement

Mats er entusiastisk om å fortsette å vokse både personlig og profesjonelt i BDO. Han setter pris på de små tingene som gjør arbeidsdagen lysere. 

- Hver dag gir nye muligheter til å lære og vokse, både for meg og teamet. Jeg setter stor pris på små ting som gode lunsjer eller en morsom kommentar fra en kollega, som alle bidrar til et bedre arbeidsmiljø, sier han og fortsetter.  

- Jeg føler meg hjemme i BDO. Jeg trives og har det gøy med kollegaene mine. Det er den følelsen av fellesskap og moro på jobben som gjør at jeg ser lyst på tiden fremover, avslutter han.

 

Nysgjerrig på mulighetene hos BDO? Les mer på våre karrieresider her.