Møt BDO på Kongsberg Agenda

Møt BDO på Kongsberg Agenda

Neste uke braker det løs på Kongsberg med Norges viktigste teknologifestival, Kongsberg Agenda. Byrommet i Kongsberg kommer til å bugne over av gode panelsamtaler, debatter og innsikt. Vi håper å se deg der!

Både Henning Dalsegg (f.v.), Johan Ratvik, Petter Torgersen og Arnt Olav Laueng Aardal fra BDO blir å treffe under Kongsberg Agenda.
BDO er på plass på en rekke scener, og her vil vi snakke om alt fra kunstig intelligens til hvordan bygg- og anleggsaktører kan navigere de tøffe tidene bransjen opplever. 
 

Her finner du oss:

Kunstig intelligens blir løftet opp som et verktøy som vil løse store globale utfordringer. Samtidig er det en betydelig risiko for at bruk av kunstig intelligens forsterker enkelte utfordringer, som diskriminering. Vi kommer til å dele praktiske råd og tips for å anvende kunstig intelligens på en etisk og forsvarlig måte.

Dag: Onsdag 19. juni

Tid: 16:00 – 17:00 

Scene: Politisk Agenda

Foredragsholdere:
  • Arnt Olav Laueng Aardal, partner BDO Advokater
  • Petter Torgersen, manager i BDO.

En konkurs rammer ikke bare bedriften selv, men kan få alvorlige konsekvenser også for samarbeidspartnere, arbeidstagere, investorer, selskapets styre og ledelse og andre. Konsekvensene er ofte ekstra store innen bygg og anlegg. I dette foredraget gir vi deg nyttige råd for hvordan overleve i krisetider.

Dag: Fredag 21. juni

Tid: 11:00 – 11:30

Scene: Agenda Kompetanse

Foredragsholdere:
  • Johan Ratvik, ekspert på insolvens og partner, BDO Advokater
  • Henning Dalsegg, partner og leder for bransjesatsingen Bygg og Anlegg, BDO

Bygg og anleggsbransjen har et krevende marked, der oppdragsmengden er krevende samtidig som aktørene blir utfordret på digitalisering og å bli en mer bærekraftig næring. Hvordan skal aktørene i bransjen tilpasse seg dette og hva er det som blir de store driverne fremover?

Dag: Fredag 21. juni

Tid: 12:15 – 12:45

Sted: Bakgården Gamle Norge Pub

Paneldeltakere:
  • Henning Dalsegg, Partner og leder for bransjesatsingen Bygg og Anlegg, BDO
  • Mårten Skällenäs, Viseadministrerende direktør, Backe
  • Jørn Evensen, regionssjef Sør-Øst, Maskinentreprenørenes Forbund

Vi sees i Kongsberg!