• Norges Skiforbund

Norges Skiforbund

BDO har samarbeidet med Norges Skiforbund og det norske allround herrelandslaget i langrenn siden 2010. I 2020 utvidet vi avtalen til et spesifikt samarbeid med para-langrenn elite. Samtidig fortsatte vi samarbeidet med Martin Johnsrud Sundby, selv om han i 20/21-sesongen står utenfor landslaget. 
Gjennom våre samarbeid støtter vi norsk idretts arbeid med livslang idrettsglede, og skaper arenaer for utvikling og inkludering – for lokalsamfunn og kunder, for ansatte og deres familier.  

Vi er stolte av å samarbeide med en idrettskultur som inspirerer og skaper engasjement i hele landet. Og vi er stolte av det vi får til sammen. Med langrennsprofilene og støtteapparatet ønsker vi raust å dele idrettsgleden i laget, erfaringer fra en sterk kultur #godesammen - dette gir grunnlag til å oppleve glede, samhold og mestring gjennom fysisk aktivitet, og gode diskusjoner internt i BDO og med våre kunder og nettverk. 

Idrett og aktivitet fremmer god fysisk og psykisk helse. Langrennsgutta, trenere og smørere stiller opp på treningskvelder og skiteknikkhelger, og spiller en viktig rolle når vi vil gjøre det enklere og morsommere for BDO-ansatte  og våre kunder å være i aktivitet.  På den årlige BDO-Mila, har langrenns- og paralangrennsutøverne deltatt i en årrekke, og viser godt sitt personlige engasjement - sammen med oss i BDO, med lokale idrettslag og med Redd Barna - og skaper vi sammen en idrettsarena der alle er velkomne. 

Og rundt om på BDO-kontorer i hele Norge stiller langrennsprofilene og de flinke folka rundt dem opp for å dele av sin kunnskap og erfaring på en måte som utfordrer og inspirerer lokalt næringsliv. 

#godesammen #tettpå