BDO-Mila

BDO-Mila 2024

Det er klart for BDO-Mila 2024 - vårt tradisjonsrike løp som passer for de aller fleste. Velkommen til et gratis arrangement, der du kan velge selv om du vil løpe på tid eller ei.

Rundt om i landet skaper vi hvert år en arena der alle skal kunne få oppleve tilhørighet og mestring gjennom fysisk aktivitet sammen med andre. På lag med lokale idrettslag og Redd Barna skaper BDOs lokalkontorer en arena der alle kan komme seg ut og være med, med gleden over fysisk aktivitet som fellesnevner.  

  • Micromila er løpet hvor småtassene stiller til start. Noen trenger hjelp for å fullføre de 500 meterne, men alle kommer i mål.
  • Minimila er for dem som synes at 5 km uten tidtaking er det rette for dem. 
  • Mosjonsmila er for dem som vil løpe 10 km uten tidtaking.
  • Utfordreren er 10 km med tidtaking, og du kan ta opp kampen med naboen.

Lokale idrettslag og talenter møtes på BDO-Milas arenaer landet rundt. Mosjonist eller smårolling, svømmetalent eller medlem i syklubben - på BDO-Mila møter du representanter fra ulike idretter, som heier deg frem over målstreken og inspirerer til idrettsglede.   

«Trygg på Trening»

Vi arrangerer BDO-Mila i samarbeid med Redd Barna. I år ønsker vi å rette oppmerksomheten mot deres initiativ «Trygg på trening», som bidrar til at alle barn og unge møter trygge rammer på idrettsarenaen.   

Hensikten er at trenere, frivillige og befolkningen for øvrig får økt kunnskap og handlingskompetanse om barn og unge.

Lang tradisjon

Siden den første BDO-Mila ble blåst i gang i 2011 har lokalsamfunn over hele landet tatt del i denne løpsfesten. Siden 2011 har BDO-Mila vært gjennomført hele 74 ganger, med mange tusen deltakere årlig.

I år vil arrangementet gjennomføres i 7 byer i Norge og under finnes dato, sted og link til påmelding til våre arrangementer


Meld deg på der du vil delta her:

Sted
Dato
Påmelding
Egersund
Fredag 26. april
Gjennomført
Hamar
Tirsdag 30. april
Gjennomført
Lillestrøm
Tirsdag 14. mai
Gjennomført
Fredrikstad
Onsdag 15. mai
Gjennomført
Bergen
Onsdag 12. juni
Gjennomført
Molde
Torsdag 13. juni
Gjennomført
Skien
Torsdag 22. august
Trykk her
KristiansundTorsdag 29. augustTrykk herHva er BDO-mila?

BDO-Mila er terrengløpet som passer for de fleste. Velkommen til et gratis arrangement, der du kan velge selv om du vil løpe på tid eller ei. Rundt om i landet skaper vi hvert år en arena der alle skal kunne få oppleve tilhørighet og mestring gjennom fysisk aktivitet sammen med andre. På lag med lokale idrettslag og Redd Barna skaper BDOs kontorer en arena der alle kan komme seg ut og være med, med gleden over fysisk aktivitet som fellesnevner.