Reiseregning

BDO bistår med reiseregning

Kjenner du noen kolleger som kvier seg med å levere utlegg og reiseregninger? Utlegg, kjøregodtgjørelse og reiseregninger har en tendens til å hope seg opp for mange av oss. Den viktigste grunnen til dette er tungvinte systemer som gjør denne jobben tidkrevende. 

Vi har derfor gleden av å tilby BDO Reiseregning, som gjør det enkelt og effektivt å levere utlegg og reiseregninger. 

Hva er BDO Reiseregning? 

BDO Reiseregning er en skybasert løsning som er tilgjengelig som app for mobil og PC.  

Utlegg kan fylles ut i appen, og ledere kan enkelt attestere fra samme app. Appen kan også integreres med eksisterende ERP-system slik at det er enkelt å utbetale og bokføre utlegget. 

Med en integrasjon med ditt ERP-system er det lett for ansatte å administrere brukertilganger til systemet. Det er også full støtte for prosjekter fra eksisterende ERP-system. BDO har allerede utviklet og implementert integrasjoner mot Visma og Xlegder.  

Hvorfor BDO Reiseregning? 

Med tjenesten BDO Reiseregning har det aldri vært enklere å levere utlegg og reiseregninger.  

Siden alt foregår i appen kan du i praksis levere reiseregningene når og hvor det passer deg – under reisen eller på vei hjem.  

Appen håndterer lover og regler som er gjeldende for reiser i Norge, og du kan være trygg på at reiseregningen du leverer eller mottar er riktig.  Appen bruker avansert AI-teknologi for å tolke kvitteringer og fakturaer automatisk. Tjenesten har støtte for tilpasning til hvilke utleggkategorier du trenger, som f.eks. fly, taxi, tog, kontormateriell etc. 

Hvordan fungerer BDO Reiseregning i praksis? 

Du kan legge alle utlegg inn fortløpende og knytte disse mot en utleggsrapport. Du kan åpne appen, ta bilde av kvittering og den tolkes og legges til riktig utleggskategori. Hvis du mottar kvittering på mail så kan du sende denne rett til appen, og den vil ligge ferdig tolket til deg når du skal gjøre ferdig utleggrapporten din. Utleggsrapporten sendes til attestasjonsansvarlig som attesterer i selve appen. Integrasjonen mot ERP-systemet håndterer deretter utbetalinger og bokføring.  

BDO Reiseregning kan også integreres med firmakort, slik at hver gang du drar kortet får du opp transaksjonene du har gjort med kortet.  

Gevinster for deg som kunde 

  • Enklere utfylling av utlegg og reiseregninger 
  • Automatisk tolkning av kvitteringer 
  • Utfylling og attestasjon skjer i samme app 
  • Appen kan integreres med eget ERP-system 
  • Appen kan integreres med bedriftens firmakort 

Høres dette ut som det kunne være noe for din bedrift? Ta kontakt med oss direkte, eller fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.