ERP-system

Vi hjelper deg å finne den beste digitale løsningen

ERP-system

ERP (Enterprise resource planning) kan enklest beskrives som et helhetlig forretningssystem som skal ivareta virksomhetens behov for styringsinformasjon.

Gode ERP- og regnskapssystemer bidrar til effektiv drift i alle virksomheter, men evnen til å utnytte slike økonomisystemer optimalt kan utgjøre en enorm forskjell.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller vil du vite mer om økonomisystemer? Vi vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med en av oss.

Person jobber på PC

Valg av økonomisystem

Syns du det er vanskelig å vite hvilken ERP-løsning som passer best for akkurat din virksomhet? Vi i BDO har oversikt over hvilke systemer som finnes og tilbyr ekspertkompetanse på ledende løsninger til små, mellomstore og store bedrifter over hele landet. Uansett bransje eller størrelse på din bedrift, har vi det økonomisystemet du trenger.

Valg av riktig økonomisystem er viktig av flere grunner:

  • Rask informasjon - Informasjonshastighet sikrer effektivitet og du sparer på den måten både tid og penger
  • Mobilitet - Du får tilgang til oppdaterte data i sanntid, som sikrer deg et godt grunnlag til å ta riktig beslutning til rett tid
  • Sikre data - Dine data blir beskyttet med det høyeste nivået av sikkerhet. Med autorisert tilgang får du sikker tilgang til de systemer og data du trenger for å drive bedriften din
  • Forutsigbare kostnader - Kostnader kan skaleres ned eller opp i tråd med endringer i antall brukere og transaksjoner
  • Kontinuerlig utvikling - Du får alltid automatiske og kostnadsfrie oppgraderinger noe som betyr at du alltid vil ha den siste versjonen av ERP-systemet. Med en skybasertløsning skjer dette sømløst, uten nedetid eller ekstra implementering
  • Alt henger sammen - Vi kan tilby en smidig og rask informasjonsflyt som gir et resultat hvor alt henger sammen
Tre personer jobber sammen

Vi bistår deg

Som kunde hos oss, er du sikret økonomisystemer som er effektive og oppdaterte. Vi bistår deg med fagkompetanse og fleksible verktøy innen ERP, HR, lønn og rapportering. Vi hjelper deg å finne den beste digitale løsningen enten du har en enkel drift, mer kompleks produksjon og logistikk, eller utfordrende prosjektstyring. Vi kartlegger og finner en løsning tilpasset bedriftens bransje og størrelse. Våre rådgivere hjelper deg med å integrere eksisterende systemer eller implementere nye løsninger.

 Vi ønsker å bistå gjennom hele reisen og tilbyr:

  • Prosjektledelse og implementering av nytt system
  • Utvikling av integrasjoner
  • Opplæring av systembrukere
  • Support etter implementering

Les mer om våre økonomisystemer her:  Xledger, Visma Business, Tripletex, og RAMBASE.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.