BDO bistår med RamBase

Med RamBase får din virksomhet et helhetlig forretningssystem som dekker hele verdikjeden fra salg, til produksjon og til levering. BDO tilbyr nå våre kunder RamBase som er et norskutviklet, totalintegrert forretningssystem. Kort sagt er RamBase et ERP-system tilpasset økende krav til lønnsomhet, kvalitet, sporbarhet og dokumentasjon hos små- og mellomstore selskaper. RamBase er designet og utviklet som en skyløsning, og leveres som en tjeneste i skyen, også kalt SaaS («software as a service»).

Hvorfor velge RamBase?

RamBase representerer neste generasjons ERP-/forretningsløsninger, og er basert på HTML 5. Det vil si at en nyere webleser er alt man trenger. Fordelen med SaaS er at flere bedrifter deler samme infrastruktur – både serverpark, forretningsapplikasjon, applikasjonsbehandling og backup. Alt ligger i et fjellanlegg i Norge, og ingen data ligger i utlandet. RamBase er altså en totalintegrert løsning – «Everything Connects». Gevinster for deg som kunde inkluderer:

  • Spesialtilpasning for din virksomhet med industrispesifikke moduler
  • Alt henger sammen med smidig og rask informasjonsflyt
  • Skybasert og enkelt tilgjengelig
  • Integrasjonsmuligheter

Hvem passer RamBase best for?

Vi har erfart at RamBase er en forretningsløsning som passer best for produksjons-, distribusjons- og e-handelsorganisasjoner som dekker hele verdikjeden fra salg, til produksjon og levering. Med RamBase får du som kunde en optimal løsning for å styre prosesser innen produksjon, logistikk, salg og distribusjon.

Kunder som har tatt RamBase i bruk sier at de får bedre kontroll ved å koble verdikjeden til ett system som samhandler, strømlinjer og forenkler alle prosesser. Resultatet er pålitelig informasjon i sanntid og en forbedret bunnlinje.

Se hvordan det har vært for Seagarden å ta i bruk RamBase:


Ta kontakt

Vil du vite mer om RamBase og hvordan det kan hjelpe din bedrift? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på! Ta kontakt med en av oss eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.