Tripletex

BDO bistår med Tripletex

Med Tripletex kan du logge deg på flere systemer for å utføre ulike økonomiske oppgaver, og systemene vil “snakke” sammen. Med Tripletex får du et skybasert økonomisystem med alt på ett sted – regnskap, lønn, fakturering, rapporter, prosjektstyring, timeføring, CRM og reiseregninger.

Med Tripletex kan du spare tid, kutte kostnader, jobbe smartere og mer effektivt.

Hvorfor velge Tripletex?

Ved å velge Tripletex får du et system som forenkler og effektiviserer arbeidshverdagen i din bedrift. Det er mange fordeler med økonomisystemet.

  • Skybasert system - Alltid tilgjengelig og oppdatert
  • Rimelig  - God startpris og lav brukskost
  • Enkelt å komme i gang - Krever ingen installasjon
  • Enkelt å bruke - Intuitivt og brukervennlig
  • Integrasjoner - Mulighet for integrering mot nettbank, nettbutikk, CRM-systemer, kassasystemer, faktoring, årsavslutningsprogram og rapporteringsverktøy
  • Modulfilosofi - Tilpass og utvid systemet etter dine behov
  • Automatisering - Mulighet for tidsbesparelser med automatiserte prosesser

Det er i tillegg god kundestøtte med gratis support på chat, epost og telefon, samt gratis webinarer og god hjelpedokumentasjon

Hvem passer Tripletex best for?

Tripletex er et modulbasert system som betyr at du selv kan velge hvilken funksjonalitet din bedrift trenger. På denne måten kan Tripletex tilpasses både små og mellomstore bedrifter. Økonomisystemet treffer bredt i flere bransjer med behov for prosjektstyring, og benyttes for eksempel av håndverkere, arkitekter, konsulenter og ingeniører. Systemet har i tillegg spesialmoduler tilpasset elektro og VVS, som bidrar til økt kontroll og effektivitet. 

Ta kontakt

Synes du Tripletex høres ut som noe for deg og din bedrift? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på! Ta kontakt med en av oss eller yll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.