HR-teknologi og verktøy

BDO bistår innen HR-teknologi og verktøy

HR-teknologi omfavner bruk av teknologi og digitale løsninger for  å automatisere, optimalisere og forbedre ulike prosesser innen HR og personaladministrasjon. Det brukes til å støtte HR-funksjoner som rekruttering, onboarding, kompetansestyring, måling av medarbeiderengasjement, oppfølging av medarbeidere relatert til sykefravær, som lederverktøy i all oppfølging underveis i ansattereisen og som dokumentbibliotek. Mulighetene har blitt uendelig mange! 

HR-teknologi kan omfatte ulike programvare, og plattformløsninger, inkludert skybaserte HRM-løsninger.  

Hvorfor satse på HR-teknologi? 

Ved å effektivisere HR-prosesser kan dette spare tid for dine HR-ressurser, og samtidig redusere risikoen for å gjøre feil. Ved å ha gode systemer å støtte seg på, vil også lederne få god bistand i prosesser som angår medarbeideroppfølgingen. 

Bedre håndtering av data, gir muligheten til å samle, analysere og bruke som beslutningsgrunnlag. Ved hjelp av data kan vi  oppdage avvik, identifisere mønstre trender, få bedre forståelse for HR-relaterte tall og sikre bedre nøyaktighet i rapportering. Dette bidrar til at du kan ta strategiske beslutninger basert på innsikt. 
To personer jobber sammen

Hva skal du velge?

HR-tech vokser fort, og det er lett å gå seg vill i jungelen av tilbydere. Det er viktig at valg og implementering av HR-teknologi er basert på organisasjonens konkrete behov, budsjett og strategi. Her må man gjøre gode behovsvurderinger i forkant av innkjøpsprosessen. Hvilket problem skal det løse? Hvilke funksjoner må dere ha? Her blir det også et spørsmål om integrasjoner med annen teknologi. Hvilke systemer må kommunisere, og hva skal det løse.

For at du skal lykkes med denne endringsreisen er det derfor viktig at en ikke jobber i silo.  Flere profesjoner må samarbeide om prosessen, for å kunne tilfredsstille behovene hos både IT, HR, lønn, ledelse, regnskap og de ansatte i organisasjonen. 

Hos oss i BDO har vi et komplett kunnskapshus som kan støtte dere på hele endringsreisen fra   behovsvurdering, innkjøpsprosess, implementering og prosjektledelse.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.