Lønnstjenester

BDO bistår innen lønnstjenester

Med oss på laget så er du sikker på at du alltid er oppdatert på lover, regler og systemer gjennom hele lønnsprosessen. 

Riktig lønn til riktig tid til riktig person. Dette er selve grunnprinsippet for alle lønn- og personaltjenester, og en forutsetning for å holde medarbeiderne fornøyde og motiverte. Men som fagfelt blir HR og lønn stadig mer krevende, og med ansatte på hjemmekontor eller som krysser landegrensene, ser mange virksomheter fordelene ved outsourcing av hele eller deler av funksjonene til oss. Som lønnsleverandør vil vi ha ekstra fokus på god kommunikasjon, stor faglig kompetanse og tilpasset systemleveranse til alle våre kunder. I tillegg til vår store tilstedeværelse i Oslo og på våre lokalkontor, har vi et internasjonalt nettverk med lønnsspesialister i 167 land, og håndterer hele lønnsleveransen i flere land.
To personer jobber sammen

Lønn, HR og internasjonal leveranse som satsningsområde

En spisset forståelse av lønnsfaget og kompetente ansatte er et sentralt utgangspunkt for å være en relevant rådgiver i et samfunn i stadig utvikling. Med egne team og spesialister innenfor lønn, fag og system har vi kompetansen dere trenger for å sikre god dialog, oppfølgning og en leveranse i samsvar med lover og regler. Du vil allerede i første møte med oss oppleve at vi ønsker ikke bare å overta dagens prosesser, men at vi ønsker å få innsikt og gi gode anbefalinger til prosesser, systemer og rutiner, samt kontinuerlig optimalisering av lønnsprosessene etter deres behov og optimal bruk. Vi sikrer at vi alltid er relevant for våre kunder, med egne team og ressurser fordelt på ren lønnsleveranse, lønn og regnskapsleveranse, eller internasjonal leveranse. Vi har også egne fagressurser på inpatriate og expatriate, samt tett samarbeid med advokater på arbeidsrett.
to personer

BDO har faglig kompetanse med høy tilgjengelighet

Lønn er et stadig mer komplekst fagområde, og det er ressurskrevende for både store og små virksomheter å forholde seg til endringer i regelverket, i tillegg til å håndtere pensjonsordninger, forsikringer og sykemeldinger. Med bred kompetanse innen fagområdet, legger vi stor vekt på å være tilgjengelig for kundene våre i hverdagen. Med BDO i ryggen er dere sikret en proaktiv rådgiver som bidrar til å holde selskapet løpende oppdatert på endringer i relevante regelverk. Vi vet hvor viktig det er å løse lønnsmessige problemer raskt og effektivt. Vi har rådgivningstjenester innenfor arbeidsrett, ferieloven, fravær og andre relaterte emner. Vi sender blant annet ut nyhetsbrev slik at du alltid er oppdatert på lover og regler som trer i kraft.
Mann i møte

Flere og større krav til åpenhet og rapportering

Lønn handler i dag om langt mer enn en månedlig utbetaling som kompensasjon for utført arbeid. Bevisstheten om og kravene til bærekraft, sykefravær, og rapportering stiller høye krav til oppdatert og presis informasjon i HR og lønnssystemer. BDO tilbyr løsninger som gir korrekt rapportering, men også gir deg den innsikt du trenger over egen lønns- og ansattdata. Ettersom stadig mer informasjon rapporteres gjennom A-meldingen, og kreves det stor presisjon, siden opplysningene benyttes av blant annet NAV, SSB, pensjon og som grunnlag for AFP. I BDO holder vi oss alltid oppdatert, og sørger for å etterspørre og hente inn all nødvendig informasjon fra våre kunder.
lillestrøm stasjon

BDO bistår med reiseregning

Utlegg, kjøregodtgjørelse og reiseregninger har en tendens til å hope seg opp for mange av oss. Den viktigste grunnen til dette er tungvinte systemer som gjør denne jobben tidkrevende. Med tjenesten BDO Reiseregning har det aldri vært enklere å levere utlegg og reiseregninger.
LES MERchevron_right

Møt en av kundene våre

Vi er trygge på at system- og lønnstjenester vi trenger er i gode hender. Teamet BDO har tilbudt oss har lang erfaring og relevant kompetanse.

Person holder kopp

Kontaktpersoner:

Andreas Ystgaard Tjemsland, BDO

Andreas Ystgaard Tjemsland

Partner Business Services | Leder for Business Services i BDO
personKontakt

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.