Internasjonal leveranse

BDO bistår med internasjonale leveranser

BDO har en dedikert lønnsleveranse for internasjonale kunder som opererer på tvers av landegrenser. Vi forstår kompleksiteten og unike utfordringer som følger med å administrere lønn for ansatte i ulike land, og vi har ekspertisen og erfaringen som kreves for å håndtere denne typen internasjonal lønnsbehandling.

Vår tilnærming til lønnsleveranse for internasjonale kunder er skreddersydd for å imøtekomme deres spesifikke behov. Vi tilbyr løsninger som sikrer korrekt beregning og betaling av lønn, i samsvar med lokale skatte- og arbeidsrettigheter i hvert land der kundens ansatte er ansatt. Vi tar også hensyn til eventuelle internasjonale avtaler og overføringer av lønn som kan påvirke ansatte som arbeider på tvers av landegrenser.

Våre lønnskonsulenter er spesialister på internasjonal lønnsadministrasjon og har omfattende kunnskap om internasjonale skatteregler, sosiale trygdeordninger og arbeidslover. De er i stand til å håndtere kompliserte lønnselementer som flernasjonale skatteavtaler, skattefradrag og fordeler for expatriates og inpatriates.

Tilpasset leveranse til internasjonale kunder

Vi tilbyr også rapporteringstjenester som er skreddersydd for internasjonale kunder. Dette inkluderer produksjon av lønnsrapporter i henhold til lokale krav og internasjonale regnskapsstandarder, samt oppfølging av lønnskostnader og analyser av internasjonal lønnsstruktur. Vi bistår også med trygdeavklaring for ansatte, skaffe byggekort eller D-nummer, samt utarbeide selvangivelser og kontrollere skatteoppgjørene.

Vårt mål er å sikre nøyaktig og effektiv leveranse av lønnsadministrasjon for våre internasjonale kunder, samtidig som vi reduserer risiko og oppfyller alle relevante regulatoriske krav. Gjennom vår ekspertise og erfaring kan vi bidra til å forenkle og optimalisere lønnsprosesser for internasjonale kunder, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet og oppnå suksess på tvers av grensene.

Vi har lang erfaring med store og små selskaper, og med mange internasjonale konsern. Dersom våre kunder benytter seg av flere av tjenesteområdene til BDO, kan de velge dersom de ønsker samle alt i en kontaktperson eller om de ønsker direkte kommunikasjon med våre eksperter. Vår styrke er at vi alltid vil tilpasse vår leveranse til våre kunders behov, slik at dere alltid får det beste ut av vårt samarbeid.  

Møt en av kundene våre

Det som skiller BDO fra andre er at de er «one point of entry». De kan levere tjenester, systemer og rådgivning på alt knyttet til lønn og skatt. Vi vil ha én hovedkontakt i Norge som gjør at det blir sømløst for oss.


Laptop og kaffekopp

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.