Reiseregning

BDO bistår med reiseregningssystem

Har du en kollega som kvier seg for å levere utlegg og reiseregninger? Utlegg, diett- og kjøregodtgjørelse har en tendens til å hope seg opp for mange av oss. Den viktigste grunnen til dette er tungvinte systemer som gjør denne jobben tidkrevende. 

Vi har derfor gleden av å tilby BDO Reiseregning, som gjør det enkelt og effektivt å levere utlegg og reiseregninger. 

Hva er BDO Reiseregning? 

BDO Reiseregning er en skybasert løsning som er tilgjengelig både via app for mobil og i desktopversjon.  

Reiseregningene fylles ut i appen, og ledere kan enkelt attestere fra samme app. Administrator håndterer sine oppgaver i desktopversjonen. Appen kan også integreres med eksisterende ERP- eller lønnssystem slik at det er enkelt å utbetale og bokføre utlegget. 

En integrasjon med ditt ERP- eller lønnssystem gjør det lett å administrere brukertilganger. I tillegg kan prosjekter, lønnarter, og kontoplan overføres trygt til BDO Reiseregning. BDO har utviklet og implementert integrasjoner mot Visma og Xledger. I tillegg har SD Worx utviklet integrasjon mot løsningen, og BDO har tatt denne i bruk på flere av våre kunder som har lønn i SD Worx.

 

Hvorfor BDO Reiseregning? 

Med tjenesten BDO Reiseregning har det aldri vært enklere å levere utlegg og reiseregninger.  

Siden alt foregår i appen kan du i praksis levere reiseregningene når og hvor det passer deg – under reisen eller på vei hjem.  

Appen håndterer lokalt regelverk, og du kan være trygg på at reiseregningen du leverer er riktig.  Appen bruker avansert AI-teknologi for å tolke kvitteringer og fakturaer automatisk. Tjenesten har støtte for tilpasning til de utleggskategorier du trenger, som for eksempel fly, taxi, tog og kontormateriell, og kan i tillegg settes opp for diettgodtgjørelse etter de satsene deres bedrift benytter.

Det er lett å registrere kjøregodtgjørelse, og appen er integrert med bompengekalkulator.

Hvordan fungerer BDO Reiseregning i praksis? 

Du kan registrere utlegg fortløpende og knytte disse til en utleggsrapport. Du åpner appen, tar bilde av kvitteringen og den tolkes og legges til riktig utleggskategori.

Hvis du mottar kvittering på mail, kan du sende denne rett til appen, og den vil ligge ferdig tolket til deg når du skal lage utleggsrapporten din. Utleggsrapporten sendes til attestasjonsansvarlig som godkjenner eller avviser i selve appen. Integrasjonen mot ERP- eller lønnssystem håndterer deretter utbetalinger og bokføring.  

BDO Reiseregning kan også integreres med firmakort slik at brukeren enkelt kan knytte bilag mot gjennomførte transaksjoner.

Gevinster for deg som kunde:

  • Enklere utfylling av utlegg og reiseregninger 
  • Automatisk tolkning av kvitteringer
  • Oppsett for diettgodtgjørelse
  • Integrert bompengekalkulator
  • Utfylling og attestasjon skjer i samme app 
  • Appen kan integreres med eget ERP- eller lønnssystem 
  • Appen kan integreres med bedriftens firmakort 


Høres dette ut som det kunne være noe for din bedrift? Ta kontakt med oss direkte, eller fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg.
 

 

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.