• Lønnsfunksjon og lønnskjøring

Lønnsfunksjon og lønnskjøring

 

Mange bedrifter ser på lønn som et så viktig område at de bruker interne ressurser på hele lønnskjøringen. For å gjøre det mulig å heller fokusere på kjernevirksomheten, tilbyr BDO pålitelige løsninger – enten i form av støtte og rådgivning innen lønn, eller ved å overta hele oppgaven gjennom outsourcing av lønn.

En perfekt kombinasjon av automatisering og personlig oppfølging 

Som i alle økonomifunksjoner vil digitalisering og automatisering effektivisere arbeidet, og vi hjelper våre kunder med å finne frem til det beste systemet for timeregistrering og annen datainnsamling – og å tilpasse dette til virksomheten. Likevel er dette feltet såpass komplisert at det er nødvendig med personlig oppfølging – ikke minst hvis det oppstår problemer.

BDO har et eget lønnsteam med spesialkompetanse og høy tilgjengelighet

Lønn er et stadig mer komplekst fagområde, og det er ressurskrevende for både store og små virksomheter å forholde seg til endringer i regelverket, i tillegg til å håndtere pensjonsordninger, forsikringer og sykemeldinger. BDO har et dedikert lønnsteam som ivaretar store kunder og gir faglig støtte til våre 70 kontorer over hele landet. Og like viktig som fagkompetansen er det at vi legger stor vekt på å være tilgjengelige for kundene våre. Vi vet hvor viktig det er å løse lønnsmessige problemer raskt og effektivt.

Ta kontakt med oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå med lønn? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code