1:
Frode Kristiansen, Partner Consulting

Frode Kristiansen er partner i BDO og er leder for finansiell og økonomisk rådgivning i region MidtNord.

Frode har ansvar for tjenesteledelse innenfor finansiell rapportering/ prosjektrapportering og oppfølging, omorganiseringer og prosjekter innenfor kapitalmarked & børs.

Frode har lang og variert erfaring fra ulike kunder, prosjekter og selskaper i roller som prosjekt- og prosessleder, rådgiver og revisor i Ernst & Young. Han har også operativ erfaring som finansdirektør i eiendomsselskaper, sist KMC Properties ASA, som gjennom en rekke finansielle transaksjoner gikk på børs i desember 2020. Han har også erfaring fra Corporate Finance i Pareto Securities. 

Frode er en erfaren oppdragsleder innenfor spesielt virksomhetsstyring, effektiviserings- og forbedringsprosesser, internkontroll og risikostyring, virksomhetstransformasjoner og transaksjoner. Frode har ledet store og komplekse prosjekter, og har også erfaring som internrevisor og finansiell revisor i både privat og offentlig sektor. Frode er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering innen finansiering og finansiell økonomi.

Ta gjerne kontakt med Frode for en uforpliktende prat!