• BDO i Trondheim

    Revisorer, regnskapsførere, rådgivere, forretningsadvokater

BDO i Trondheim

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i Norge, som med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv hjelper din virksomhet å nå sine mål. På vårt kontor i Trondheim har vi tverrfaglige team bestående av revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat og rådgiver som bistår deg med det du trenger hjelp til. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal lykkes. 

 

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

 
Illustrasjon av tjenester innen revisjon for Trondheim

Revisjon i Trondheim

Våre erfarne revisorer i Trondheim er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi benytter digitale verktøy som bidrar til at kundene våre får riktig tallmateriale i tilnærmet sanntid. Vi tilbyr finansiell revisjon, internrevisjon og attestasjonstjenester. Utover dette er vi en sparringspartner for kundene innenfor et bredt fagfelt. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. På revisjon i Trondheim er det bransjene eiendom, handel og sjømat vi er størst på. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap for Trondheim

Regnskap i Trondheim

Hos BDO i Trondheim er vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor rutineoppgaver som bokføring av bilag, mva-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å bistå deg med råd som gir økt verdi for deg. Vi er forretningsstøtte for alt mindre lokale bedrifter til store internasjonale virksomheter. Her kan du lese mer om robotics, business analytics og regnskap.

 

 

 
Illustrasjon av en rådgiver for Trondheim
 
 
 

Rådgivning i Trondheim

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. I Trondheim har vi et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder til å lykkes med å forbedre egen virksomhet, håndtere risiko og med gjennomføring av transaksjoner. Vi bistår virksomheter med alt fra organisasjons- og lederutvikling, strategiutvikling, prosjekt- og prosessledelse, utredninger, prosessforbedringer, finansiell og økonomisk rådgivning til teknologiutvikling.

BDO i Trondheim har bygget opp nasjonal spisskompetanse innenfor den store og viktige sjømatnæringen og jobber også tett med oppstarts- og vekstselskap og innen idrett. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
Illustrasjon av advokattjenester for Trodheim

Skatte- og forretningsadvokat i Trondheim

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre forretnings- og skatteadvokater i Trondheim har lang erfaring med nasjonal- og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Vi har også tett dialog med våre øvrige tjenesteområder og trekker inn deres kompetanse ved behov slik at våre kunder er sikret en totalleveranse som de ikke får hos mange andre. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 


 

Om BDO i Trondheim

BDO har vært representert i Trondheim siden 2001, og i sin nåværende form etter fusjonen med Inter Revisjon i 2011. 

Trondheim er senter for region MidtNord i BDO, som omfatter 16 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord med over 400 medarbeidere. Vi samarbeider tett i regionen, til fordel for deg som kunde. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Møt vår kontorleder

 

BDO i Trondheim har 180 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Tom Aleksandersen er partner, kontorleder i Trondheim og leder for region MidtNord. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av Tom Aleksandersen, kontorleder ved BDO i Trondheim

 

Tom er utdannet siviløkonom, og har lang erfaring fra både revisjon og rådgivning. Tidlig på 2000-tallet startet han Idea Consulting AS i Trondheim, som han ledet i ni år, og som i 2012 ble kjøpt opp av BDO. Etter dette ledet han i flere år rådgivningsavdelingen i BDO i Trondheim. Senere har han jobbet i ledelsen både i oppdrettsselskapet SalMar og i Kverva Teknologi/ScaleAQ. Denne perioden har gitt han en unik innsikt i sjømatnæringen og tilknyttede virksomheter. Han ble ansatt som ny regionleder i BDO MidtNord i januar 2020. I løpet av sin yrkeskarriere har han opparbeidet seg et anselig nettverk.  

Tom er er en ekte trønder og er kjent for sitt gode humør og stå på-vilje. Han er født i Namsos og oppvokst på Flatåsen i Trondheim. I tillegg til jobben og familien er fotball en viktig del av hans liv. Med utsikt til den grønne Lerkendal-matta fra sitt kontor kan han mimre om tiden da han selv spilte på Rosenborg sitt 2.divisjonslag og trente sammen med de store gutta på A-laget. Favorittlaget er selvsagt Liverpool!

En oversikt over flere ansatte ved kontoret i Trondheim finner du på denne siden.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Trøndelag. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativ. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. 

BDO vært hovedsamarbeidspartner til NFF Trøndelag siden 2015. Avtalen bygger på fire fundamenter; «BDO-spiller og trenerutvikling», seriespillet for 13-19-åringer benevnt som «BDO-serien» og «BDO sluttspill». I tillegg samarbeider vi om et utviklingsprogram for kvinnelige fotballedere. Vi har også bidratt med forelesninger i ledelse og økonomi på NFFs lederkurs i Trøndelag.

Her er noen av dem vi støtter:


 

Kontakt oss

Vi holder til i hyggelige lokaler i 7. etasje på Lerkendal, Klæbuveien 127 B. Lokalet vårt er en del av Lerkendal næringspark som i tillegg til kontorarealer består av Scandic Hotel Lerkendal. Vår nærmeste nabo er Lerkendal stadion og du finner vår hovedinngang vis a vi Rosenborgs klubbhus Brakka. 

Vi har gode parkeringsmuligheter, både ved vår hovedinngang og i Lerkendal Parkeringshus. Det er kort vei til ulike busstopp i området rundt næringsparken. 

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart. Velkommen til oss! 

Enter security code:
 Security code

Trondheim
Klæbuveien 127B
7031  Trondheim
73 99 15 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Klæbuveien 127B
7031  Trondheim
Norge
Kontakt oss