Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • BDO i Trondheim

    Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

BDO i Trondheim

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i Norge, som med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv hjelper din virksomhet å nå sine mål. På vårt kontor i Trondheim har vi tverrfaglige team bestående av revisor, regnskapsfører, advokat og rådgiver som bistår deg med det du trenger hjelp til. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal lykkes. 

 

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Trondheim setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og sikrer at finansiell informasjon er korrekt. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til attestasjonstjenester. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Våre rådgivere i Trondheim hjelper deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til forretningsutvikling og compliance. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Vi har mange dyktige regnskapsførere i Trondheim med sterk fagkompetanse. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokat

Våre advokater i Trondheim har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 


 


 

Kontakt oss

Vi holder til i fine lokaler i Klæbuveien 127B.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Kontorleder: Tom Aleksandersen

En oversikt over flere av våre ansatte ved kontoret i Trondheim finner du på denne siden.

Trondheim
Klæbuveien 127B
7031  Trondheim
73 99 15 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Klæbuveien 127B
7031  Trondheim
Norge
Kontakt oss