BDO i Trondheim

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Trondheim!

BDO er et ledende rådgivnings- og revisjonsselskap i Norge, som med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv hjelper din virksomhet å nå sine mål. På vårt kontor i Trondheim har vi tverrfaglige team som bistår deg med det du trenger hjelp til. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal lykkes. 

Trondheimskontoret er senter for region MidtNord i BDO. Vi jobber tett med de andre kontorene i Trøndelag og i hele regionen, til fordel for deg som kunde. I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

BDO i Trondheim er et av de ledende kompetansemiljøer i Midt-Norge innen HR og arbeidsrett. Vi har dedikerte rådgivere med lang erfaring, og har et bredt team som har ulike deler av HR-faget som sin spesialitet. Du kan lese mer om hva vi bistår med innen HR og personal her og innen arbeidsrett her.

Kontorleder i Trondheim

Møt vår kontorleder i Trondheim

Tom Aleksandersen er partner og kontorleder i Trondheim og leder for region MidtNord. Her kan du bli litt bedre kjent med han. 

Tom er utdannet siviløkonom, og har lang erfaring med både revisjon og rådgivning. Tidlig på 2000-tallet startet han Idea Consulting AS i Trondheim, som han ledet i ni år til det ble kjøpt opp av BDO i 2012. Etter dette ledet han i flere år rådgivningsavdelingen i BDO i Trondheim. Senere har han jobbet i ledelsen i oppdrettsselskapet SalMar og i Kverva Teknologi/ ScaleAQ. Han ble ansatt som ny regionleder for BDO sin region MidtNord i 2020. 

Tom er er en ekte trønder og er kjent for sitt gode humør og stå-på-vilje. Han er født i Namsos og oppvokst på Flatåsen i Trondheim. I tillegg til jobb og familie er fotball en viktig del av hans liv. Med utsikt til den grønne Lerkendal-matta fra sitt kontor kan han mimre om tiden da han selv spilte på Rosenborg sitt 2.divisjonslag og trente sammen med de store gutta på A-laget. Favorittlaget er selvsagt Liverpool.

Vi bistår deg med digitalisering i Trondheim

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Trondheim og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Trondheim

BDO i Trondheim har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


To menn foran grønn logo


BDO heier på lokalsamfunnet i Trondheim

Vi i BDO jobber med lokale bedrifter, og har jobbet med Entro. Les mer om samarbeidet her.

Vi er også stolt sponsor av flere lag og foreninger. Blant annet har BDO vært hovedsamarbeidspartner til NFF Trøndelag siden 2015.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.