Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Hanne Fritzsønn, Partner, BDO Advokater

Hanne Fritzsønn

Partner, BDO Advokater

Oslo

+47 954 52 441

Kontakt


Hanne Fritzsønn er advokat og partner i BDO Advokater og sitter på vårt kontor i Oslo. Hanne kom inn som leder for BDOs advokatvirksomhet i 2016 etter flere år som advokat og partner i EYs transaksjonsskatteavdeling. Før dette arbeidet Hanne i henholdsvis PwC og Kluge Advokatfirma.

Hanne er spesialist på skatte- og selskapsrettslig strukturering og transaksjoner, herunder fisjoner og fusjoner, oppkjøpsfinansiering og rentebegrensningsregler og annen relatert skatte- og selskapsrettslig rådgivning. I tillegg arbeider Hanne med skattespørsmål relatert til grenseoverskridende transaksjoner som internprising, fast driftssted problematikk og kildeskatter. 

I tillegg til at Hanne jevnlig holder foredrag og kurs for kunder og kollegaer er hun også en bidragsyter på BDO-bloggen og har blant annet skrevet disse sakene: