Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Bransjeanalysen

Få oppdatert innsikt om bransjen

BDO har siden 2017 utviklet et analyseverktøy som gir verdifull innsikt i Norges største fastlandsnæring. Vårt analyseverktøy sikrer en faktabasert innsikt til bruk for bransjeaktører i hele verdikjeden.

 

Årlig analyse av bransjen med fokus på verdikjeden og verdidriverne 

Hver sommer gjennomfører BDO den største, norske bransjeanalysen. 40-50 rådgivere over hele landet gjennomgår markedet i egen region, og dette datamaterialet settes sammen til en nasjonal analyse. I oktober gis det ut en årlig rapport og årets rapport vil bli lansert 3. november. I de påfølgende ukene vil det bli gjennomført seminarer i de fleste større byer i Norge. Her vil vi sette fokus på bransjens utfordringer og muligheter. Invitasjon til seminarene publiseres på bdo.no ultimo juni.

Du kan laste ned bygg- og anleggsanalysen 2019 som pdf her:

 

Last ned

 

For deg som ønsker mer innsikt

Dataene som ligger bak bransjeanalysen benyttes løpende i kundeprosjekter, og om du ønsker å benytte data i dine prosjekter er det bare å kontakte oss for diskusjon om mulige løsninger.

Hvis du ønsker å se analysegrunnlaget, finner du dette i vår Power BI her: Se analysegrunnlaget (Power BI)

 

Ta kontakt

Har du spørsmål eller ønsker du å snakke med en av oss for å se hvordan vi kan bistå din virksomhet? Fyll ut skjemaet under og en av våre rådgivere vil ta kontakt med deg snart.

Enter security code:
 Security code