Bygg og anlegg

BDO jobber tett på bransjen

Den viktigste fastlandsindustrien i Norge

Bygg- og anleggsbransjen står samlet sett for en omsetning på mer enn 600 milliarder kroner og sysselsetter ca 250.000 mennesker over hele landet. Dette er fordelt på ca 58.000 selskaper, og de fleste av disse er små og mellomstore og nesten alle er i privat eie. Da har vi inkludert eiendom som en integrert del av bransjen.

BDO er markedsleder i denne bransjen og betjener mer enn 15.000 kunder gjennom våre 70 kontorer med til sammen mer enn 1700 medarbeidere. Vi ønsker å bidra til at du kan utvikle og drive din bedrift på en lønnsom måte med god kontroll på risiko. For å være rustet til dette har vi i BDO;

Et nasjonalt bransjenettverk med internasjonal tilknytning

Vi har organisert våre revisorer og rådgivere i et nasjonalt nettverk. Mer enn 50 av våre ledende revisorer og rådgivere arbeider tett sammen for å overvåke det som skjer i bransjen, analysere trender og utvikle relevant kompetanse som vi deler i nettverket og med våre kunder. Som kunde i BDO skal du være trygg på at du får rådgivning basert på oppdatert informasjon, tilpasset din bedrift, ditt marked og dine utfordringer. Derfor arbeider bransjenettverket tett med hele BDO sitt kontornettverk for å sikre overføring av kompetanse, oppdaterte analyser og løsninger som møter kundens behov. Vi er koblet opp mot BDO sitt internasjonale bransjenettverk, og kan bistå både utenlandske aktører på vei inn til Norge og norske aktører som søker ut i verden.

BDO er tett på bransjen – med en tydelig stemme.

Vi ønsker å jobbe tett sammen med bygg- og anleggsbransjen og bransjeorganisasjonene lokalt og sentralt. Vi vil presentere bransjens utfordringer og muligheter til beslutningstagere både i næringslivet, offentlig administrasjon og politikk. Vi tar imot innspill fra kunder og samarbeidspartnere, og ønsker å være en tydelig stemme i samfunnsdebatten – til beste for bygg- og anleggsbransjen.

Har du spørsmål eller ønsker du å snakke med en av oss for å se hvordan vi kan bistå din virksomhet? Fyll ut skjemaet under og en av våre rådgivere vil ta kontakt med deg snart.

Hva kan vi bistå med?

Digitale verktøy

Digitalisering

Våre rådgivere hjelper de å ta i bruk digitale løsninger for å styrke utvikling og vekst

Les mer

Jordklode med hengelås

Arbeidskriminalitet

Vi bistår deg i arbeidet for en ren leverandørkjede og økt sikkerhet i leveransen

Les mer

Brannmur

Risikostyring

Vi hjelper deg med å øke fortjenesten og samtidig holde risikoen nede

Les mer

Oppadgående graf

Lønnsom vekst

Vi bidrar til god prosjektstyring for å sikre lønnsom vekst i en risikofylt bransje

Les mer

Organisering

Optimal organisering

Vi bistår deg med organisering og planlegging for vekst,  og utvikling

Les mer

Jordklode

Bærekraftige løsninger

Vi hjelper deg med bærekraftige hensyn når det gjelder strategiske og operasjonelle veivalg  

Les mer

Mann på byggeplass

Bygg- og anleggsanalysen 2023

Siden 2018 har BDO systematisk hentet inn, bearbeidet og analysert data for den norske bygg- og anleggsbransjen, og hvilke faktorer som påvirker denne. BDOs årlige bygg og anleggsanalyse er ikke bare en temperaturmåler på en av Norges viktigste fastlandsindustrier, den danner også en solid plattform for økt innsikt når vi skal se fremover. Se årets analyse.
LES MER

Hva sier kundene?

Vi kan vårt fag, men med BDO som fasilitatorer og tilretteleggere fikk vi på plass en modell som rørleggerne i kjeden kunne forholde seg til ved overgangen til konsern. BDO har forstått vår kultur, hatt en god plan for gjennomføring og kommet med gode råd underveis.

Tre personer i refleksvest og hjelm

Hvem er vi?

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.