Regnskapssystemer

Sørg for effektiv drift og fokuser på verdiskaping

Dyktige håndverkere trenger tilpassede regnskapssystemer

Et godt regnskapssystem bidrar til effektiv drift i alle virksomheter. Vi mener at du som håndverker bør bruke mest mulig av din tid på det du er best til, og det som skaper inntekter. Valget står ofte mellom å gjøre hele eller deler av jobben selv, eller å kjøpe en komplett regnskaps- og lønnstjeneste som en avlasting. Velger du det siste, kan du velge en teknisk løsning som gjør at du sparer tid på administrative oppgaver. 

BDO har kvalifisert noen systemer for deg som driver en håndverkerbedrift. Tripletex og Xledger er våre foretrukne systemer, og begge er rene skyløsninger som er integrert mot Ordrestyring og andre systemer for håndverkeren.

Tripletex: den enklere løsningen når man ønsker å gjøre regnskapet selv

Systemet er intuitivt og brukervennlig med mye god funksjonalitet. Løsningen passer godt for deg som selv ønsker å ta deg av hele eller det meste av regnskaps- og lønnsfunksjonen. 

Tripletex har egen bransjeløsning for elektro og VVS som kan benyttes, og denne er anbefalt. 

Tripletex tilbyr god hjelpedokumentasjon og gratis webinarer. Og skulle du ha noen spørsmål er det gratis support på chat, epost og telefon for alle brukere.

 

 Tripletex har gjort vår hverdag enklere 

Vi har prosjekter over hele landet og med Tripletex har vi full oversikt over kostnader, timer og prosjektoppfølging til enhver tid. Det sparer oss for mye dobbeltarbeid! Som en ekstra bonus tar Tripletex imot innspill fra oss og er åpne for endringer. Det føles som de ikke bare leverer en tjeneste, men oppriktig ønsker å lage det beste systemet for oss som bruker det daglig. 

-    Kim Eriksen, daglig leder i RIKELEKTRO (bruker av Tripletex siden 2016)

Xledger: et komplett forretningssystem i skyen

Xledger er et skybasert system som gir svært mange muligheter både for deg som kunde og oss som regnskapsfører. Løsningen passer godt for deg som selv ikke ønsker å ta deg av hele eller det meste av regnskaps- og lønnsproduksjonen.

Xledger har alle modulene et moderne ERP-system trenger. Dette norskutviklede programmet er 100 % nettbasert, og er det mest omfattende forretningssystemet i skyen. Xledger bygger til enhver tid på det nyeste av web- og databaseteknologi, og er sertifisert i henhold til sikkerhetskravene for et nettbasert system.

Systemet passer også godt for selskaper med litt større kompleksitet, for konsern, og selskaper som har egen regnskaps- og/eller lønnsfunksjon som har behov for utvidet funksjonalitet.

BDO er premiumpartner for Xledger i Norge, og kan spesialtilpasse løsninger basert på bedriftens behov. Dette kan være behov som integrering mot andre systemer og bygging av applikasjoner rundt hovedløsningen.

Bruker du Tripletex eller Xledger fra før?

Om dere benytter Tripletex eller Xledger fra før, kan dere enkelt flytte til BDO som tar over som systemleverandør. Da vil dere kunne dra nytte av BDO sin systemkompetanse, samt benytte det grunnoppsettet og de felles rutinene som BDO har utviklet spesielt for bransjen. Dere vil også kunne koble på Ordrestyring eller andre støttesystemer effektivt etter behov.

Ved å flytte Tripletex eller Xledger over til BDO vil dere få reduserte oppstartskostnader, og få med dere komplett historikk. BDO vil uansatt søke å avdekke eventuelle svakheter i eksisterende oppsett slik at vi kan forbedre din hverdag.

Har du spørsmål eller ønsker du å snakke med en av oss for å se hvordan vi kan bistå din virksomhet?  Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.