Håndverkere

Fokus på håndverk og verdiskaping

Tjenester og systemer tilpasset håndverkere

Bygg- og anleggsbransjen består først og fremst av mange små og mellomstore bedrifter over hele landet. Håndverkere. Dyktige fagfolk. Tømrere, elektrikere, rørleggere, murere, malere, gulvleggere, maskinførere og veldig mange andre typer av faglærte flinke mennesker som jobber og står på, dag ut og dag inn. 

De aller fleste av disse bedriftene eies av en eller flere ansatte som er operative i egen virksomhet. De ønsker først og fremst å ha fokus på fagmessig utførelse av oppdragene, godt salg og lønnsomhet, god planlegging og prosjektstyring og god kundebehandling. Bedrifter som vet at verdien skapes ute hos kunden og i prosjektene. Å sitte på kontoret og drive administrasjon er lite verdiskapende for dem, og dette går på bekostning av tid de kunne brukt på det de er aller best på. Eller på bekostning av den fritiden de kunne ønsket seg. 

Vi har som mål at våre kunder innen håndverksfagene skal bruke mest mulig tid på det de er gode på og la BDO ta seg av resten. Vi sørger for gode løsninger, systemer og prosesser. Vi sikrer at lønna blir utbetalt til rett tid, at leverandørene får betalt og vi holder orden på regnskapet ditt. Vi er tett på deg som kunde og gjør vårt aller beste for å spille deg god. Sånn at du kan konsentrere deg om håndverket ditt og kundene dine. Så skal vi hjelpe deg med resten.

Har du spørsmål eller ønsker du å snakke med en av oss for å se hvordan vi kan bistå din virksomhet? Fyll ut skjemaet under og en av våre rådgivere vil ta kontakt med deg snart.

Hva kan vi bistå med?

Regneark

Regnskap

Våre systemer frigir tid og gjør at du kan jobbe mer effektivt

Les mer

Sikkerhetsgradert informasjon

Ordrestyring

Vårt verktøy samler administrasjonsoppgaver på et sted

Les mer

Sikkerhetsgradert informasjon

Regnskapssystemer

Vi bidrar til effektiv drift gjennom gode regnskapssystemer

Les mer

Hva sier kundene?

Vi kan vårt fag, men med BDO som fasilitatorer og tilretteleggere fikk vi på plass en modell som rørleggerne i kjeden kunne forholde seg til ved overgangen til konsern. BDO har forstått vår kultur, hatt en god plan for gjennomføring og kommet med gode råd underveis.

Tre personer i refleksvest og hjelm

Hvem er vi?

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.