1:
  • Jobb i Business Services

Et komplett kompetansehus for alle økonomifunksjoner

BDO Business Services leverer alt en økonomifunksjon har behov for. Dette tjenestespekteret har vokst de siste årene hvor vi nå har automatiserte verktøy, og støtter oss på kunstig intelligens til å utføre en stor del av det som tidligere ble håndtert manuelt. 

BDO er ledende i denne utviklingen, og har et tjenestespekter som dekker alt fra digital rådgivning, implementeringsprosjekter, regnskapsleveranser – og ikke minst elsker vi prosjekter hvor vår faglige spisskompetanse kombineres med teknologileveranser. 

I BDO Business Services er vi over 500 ansatte og er representert på  BDOs kontorer rundt om i Norge. På denne måten er vi et komplett kompetansehus som også bidrar med en merverdi gjennom kjennskap til lokalt næringsliv.

 

Tjenesteområdet i Business Services er delt inn i tre hovedområder:

Klikk på linkene over dersom du ønsker å vite mer om hvordan det er å jobbe i de ulike avdelingene.

I BDO er det våre kompetente ansatte som er vår største verdi. Viktigheten av våre dyktige medarbeidere er tydelig i alt vi gjør og i våre strategier. Hos BDO blir du en del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Vi har tilrettelagt for at du som ansatt får erfaringer som støtter opp om dine drømmer og karriereplaner.
 

Vi vil gjerne høre fra deg

Vil du jobbe med oss? Vi har ledige stillinger for erfarne regnskapskonsulenter, lønnskonsulenter, nyutdannede og Management for Hire - send din CV til Marie Johnsrud, så tar vi kontakt!

Ta kontakt

Andreas Ystgaard Tjemsland

Partner, regnskap

Ta kontakt

Regnskap

Dette er en avdeling hvor du tidlig får kundeansvar med egen kundeportefølje. Du har ofte kontakt med kundene dine, og kan jobbe både selvstendig og i team.Les mer

Digital

Vi er over 100 ansatte med digital spisskompetanse. Vi jobber hver dag for å hjelpe kundene våre med å utnytte dagens og morgendagens digitale muligheter – med en god nytteverdi.Les mer

Management for Hire

BDO Management for Hire er en tjeneste vi tilbyr kunder som raskt trenger å fylle en lederrolle. Vi tilbyr denne tjenesten innen en rekke ulike fagområder.Les mer