Revisjon

Les mer om hvordan det er å jobbe i revisjon og hvilke tjenester vi tilbyr.

Hva gjør en revisor i BDO?

Som revisor i BDO har du et viktig samfunnsoppdrag, og revisoren kalles ofte for samfunnets tillitsperson. Du sikrer at den finansielle informasjonen er korrekt, og skaper tillit i kapitalmarkedet. Din kvalitetssikrede og pålitelige informasjon er avgjørende for styrer, ledere, eiere, investorer, kreditorer, leverandører og kunder. 

Vi er ikke bare revisorer i BDO; vi er også pådrivere for forbedring og utvikling. Vi er i forkant når det gjelder bærekraftsrapportering, noe som er viktig i dagens verden hvor åpenhet og bærekraft er i fokus. Vi hjelper våre kunder med å møte kravene fra sine kunder, investorer og offentlig sektor når det gjelder bærekraftig utvikling.

Karriere og utvikling i revisjon

Å jobbe som revisor hos oss gir deg en spennende karriere med varierte utfordringer og et fantastisk arbeidsmiljø. Du får jobbe med både nasjonale og internasjonale kunder og blir en viktig rådgiver for dem. Du vil få dyp innsikt i forretningsdrift, skatt, regnskap og juridiske spørsmål, og blir en ekspert på hvordan bedrifter kan operere mer effektivt og lønnsomt.

Hos oss får du et solid utviklingsløp, bred erfaring og fantastiske karrieremuligheter. Mange sier at den beste lederutdanningen er å jobbe som revisor, så bli med oss på reisen mot en spennende fremtid i et verdifullt og ettertraktet fag.