BDO i Båtsfjord

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Båtsfjord!

BDO i Båtsfjord er et ledende revisjons- og rådgivningskontor som satser på regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser. Vi kjenner de fleste bransjene i Båtsfjord godt, og vår medarbeider har lang erfaring fra prosjekt- og prosessledelse. I tillegg til dette har vi spesialkompetanse innen biogass og fornybar energi, fiskeri og sjømat og nettverksarbeid og sirkulære prosesser. 

Vårt kontor i Båtsfjord tilbyr hovedsakelig rådgivningskompetanse, men trekker på hele BDOs tjenestespekter ved behov og henter inn spesialistkompetanse innen Business Services- og advokattjenester. Vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge og kan trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

To personer i møte

Møt en av våre ansatte i Båtsfjord

Morten Andersen er Senior Manager i BDOs Consulting-avdeling. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Morten har 20 års erfaring fra prosjekt- og prosessledelse for både oppstartsbedrifter og produksjonsbedrifter. Han er til daglig en del av bransjeteamet for sjømat i BDO, og jobber spesielt med sjømatprosjekter hos sjømat- og leverandørbedrifter i Troms og Finnmark, men også med nasjonale/internasjonale kunder innen bærekraft og sirkulærøkonomi. Morten er også BDOs nasjonale ressurs innen Skattefunn.

Vi bistår deg med digitalisering i Båtsfjord

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Båtsfjord og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Båtsfjord

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.