• BDO i Bodø

  Regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat, rådgiver

Velkommen til BDO i Bodø

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO satser på Bodø, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. 

Vi er tett på norsk samfunn og næringsliv over hele landet, og gjennom vårt globale nettverk jobber vi også internasjonalt. Dette er kunder og samarbeidspartnere i alle størrelser og kategorier; fra enmannsvirksomheter til børsnoterte selskaper. Bredden i kundeporteføljen gjør at vi har inngående kjennskap til mange ulike bransjer. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene skal nå sine mål.

 

 

Hva trenger du hjelp til?

 

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon i Bodø

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Bodø er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi benytter digitale verktøy som bidrar til at kundene våre får riktig tallmateriale i tilnærmet sann tid. Vi tilbyr finansiell revisjon, internrevisjon og attestasjonstjenester. Utover dette er vi en sparringspartner for kundene innenfor et bredt fagfelt. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen rådgivning i Bodø

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor, Vi har et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder med bærekraftige strategiprosesser og forretnings- og organisasjonsutvikling. Våre rådgivere i Bodø hjelper deg dessuten med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av regnskap i Bodø

Regnskap

Hos BDO Bodø er vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor rutineoppgaver som bokføring av bilag, mva-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å bistå deg med råd som gir økt verdi for deg som kunde. Vi kan gjerne være din forretningsstøtte enten du er en liten lokal eller stor internasjonal bedrift.

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 

Illustrasjon av en advokat i Bodø

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre forretnings- og skatteadvokater har lang erfaring med nasjonal- og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger.  Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Bodø

BDO har vært representert i Bodø siden 2011. Vi er 30 lokalpatrioter som i juni 2020 flyttet inn i nye lokaler. Nå har vi samlet våre revisorer, regnskapsførere og rådgivere under samme tak i BIG (Bodø Innovation Gate) i Sandhorngata 43. 

Vi har stor tro på at dette vil være en god løsning for både kunder og ansatte i møte med fremtidens endringer og muligheter. Vi ønsker å være tett på kundene våre, og ha pulsen på det som foregår i Bodø-regionen. Vi er opptatt av å ha en unik nærhet til og forståelse for det lokale nærings- og samfunnsliv som vi er en del av.

 


Noen av våre kunder

 • Helse Nord
 • Salten Aqua
 • Løvold Solution
 • Hundholmen Byutvikling
 • Avis
   

 

Møt en av våre partnere i Bodø


BDO Bodø har 30 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Snorri Sverrisson Rasch er partner og kontorleder i Bodø. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

  Bilde av Kjetil Bårdsen, partner i Egersund

Snorri er utdannet siviløkonom ved Handelshøgskolen i Bodø og MGIMO universitetet i Moskva, og har lang erfaring som rådgiver for næringsliv og offentlige virksomheter. Han har jobbet mest med strategi og forretningsutvikling, og er nasjonal leder for fagområdet lønnsomhetsforbedring.

Snorri er født i Reykjavik, men har vokst opp i Bodø. Fritiden bruker han sammen med familie og venner, ofte på havet i båt eller på hytta. Snorri spiller også gitar og elsker å synge, noe både kunder og kollegaer opplever fra tid til annen. 

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Bodø-kontoret her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Bodø. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. 

Her er noen av de vi støtter:

 • Bodø Glimt
 • Tverlandet IL
 • Bertnes Brass

Kontakt oss

Vi holder til i hyggelige lokaler i i BIG (Bodø Innovation Gate) i Sandhorngata 43. 

Vi har gode parkeringsmuligheter like ved, og det er kort vei til ulike busstopp.

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Bodø
Sandhorngata 43, 5.etg.
8008  Bodø
75 50 71 00
veibeskrivelse


Postadresse

 77
8001  Bodø
Norge
Kontakt oss